Tilburgse Bregje krijgt haar droomdag van Dream4Kids

Dream4Kids

Stichting Dream4Kids organiseert unieke belevingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Wist je dat gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in Tilburg.

Dream4Kids

Zo ook Bregje. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, heeft Bregje al veel meegemaakt in haar korte leventje. Haar droom was om te crossen met een echte jeep en een bekende vlogger te ontmoeten. Zo gezegd, zo gedaan. In de ochtend werd Bregje opgehaald door een vette limousine om bij Experience Island over de heuvels te crossen. Met de lunch ontmoet ze ByLieke, vlogster voor het meisjesblad Tina. Na de lunch krijgt ze een echte vlogworkshop, waar ze professionele tips krijgt om haar eigen vlog te beginnen. De droomdag wordt afgesloten met haar lievelingseten en als ze thuiskomt, wordt ze verrast met een compleet nieuwe slaapkamer. Wat een droom!

Droomdag

Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! “Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken. Met name Experience Island, Lunchcafé PrinsHeerlijk, Restaurant RAW, Dansschol V.I.P. en Mayke Brouwers interieur en vormgeving zijn wij zeer dankbaar”, aldus Marleen en Karin, vrijwilligers van Dream4Kids.