Nieuws

Brockhampton
Let op! Dit artikel is al 249 dagen oud en wellicht niet meer relevant

BROCKHAMPTON naar 013 voor exclusieve Nederlandse show

Het collectief BROCKHAMPTON komt op dinsdag 2 juni naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show rond hun nieuwe album ‘Ginger’. De ticketverkoop start vrijdag 13 december om 10.00 uur via 013.nl.

Over BROCKHAMPTON

BROCKHAMPTON,‘The best boyband since One Direction’, komt na een vette mainstage show op WOO HAH! 2019, terug voor een exclusieve Nederlandse show in 013. De Amerikaanse groep is gevormd door het online forum ‘KanyeToThe’ en beschrijft zichzelf als een Boyband. Het collectief bestaat uit vocalisten, maar ook creatievelingen die bouwen aan de status van van de boyband. De groep maakte hun debuut in 2017 met het album ‘Saturation’, gevolgd door ‘Saturation II’ en ‘III’ Dit leverde ze een platendeal op bij RCA Records. Een paar jaar later haalden ze #1 plaats van de Billboard 200 Chart met hun vierde album. Ondertussen is hun vijfde album ‘Ginger’ alweer uit en die brengen ze deze avond live naar 013, met hits als ‘No Halo’, ‘Boy Bye’ en ‘Pray Right’. BROCKHAMPTON, call your momma!

Tickets

Tickets voor de show op 2 juni zijn dus verkrijgbaar vanaf vrijdag 13 december om 10.00 uur. De kosten hiervoor bedragen €40,40 inclusief servicekosten.

Reageer op dit bericht