Brownies&DownieS opent in mei op Pieter Vreedeplein

brownies&downies

Vorig jaar maakte Brownies&DownieS al bekend dat ze de ambitie hebben om in Tilburg te openen, gisteren maakten ze dit officieel. Op de officiële Facebookpagina van de keten schrijft het bedrijf het volgende: ”binnenkort opent Brownies&DownieS haar deuren aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Naar verwachting gaan de deuren begin mei open.”

Foto: BrownieS&DownieS Goirle

Brownies&DownieS, waar mensen met een beperking een kans krijgen op de arbeidsmarkt, opent in het pand waar voorheen Crostino was gevestigd. In de regio kun je Brownies&DownieS vinden in Goirle en Oisterwijk. Vanaf mei hoef je de stadsgrenzen niet meer te verlaten om Brownies te bezoeken.

Van een kop koffie tot uitgebreide lunch

Bij Brownies&DownieS kun je terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, huisgemaakt gebak of een uitgebreide ambachtelijke lunch. Ze serveren ook een high tea en high wine.

Ontwikkelingen Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein is volop in ontwikkeling. Eerder maakten we bekend dat ook Dunkin’ Donuts aan het plein opent. In 2017 openden ook zaken als Decathlon en Costes haar deuren. Ook kan Tilburg nog dit jaar genieten van de heerlijke pizza’s van Jamie Oliver.