Brownies&downieS opent aanstaande maandag aan Pieter Vreedeplein

brownies&DownieS

Komende maandag is het Pieter Vreedeplein weer een bijzonder plekje rijker. Vanaf dan staan onder andere Silvana en Kevin voor je klaar met koffie, brownies en een heerlijke lunch. Ondernemer Hans Hutten wist de Rabobank vanochtend te overtuigen dat hij met zijn Brownies&downieS de nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal is. “Ik dacht op mijn 47ste ik stop met het grote directeur zijn en ga gewoon koffie uitserveren met deze Kanjers.”

Van algemeen directeur naar ondernemer

Van zijn 15e tot zijn 47e werkte Hans in de bakkerijwereld, zo was hij de laatste jaren als algemeen directeur van een industriële bakkerij in Limburg actief. “Ik dacht dat ik dat leuk vond, totdat mijn vrouw Marie-Thérèse in Goirle een Brownies&downieS zaak begon. Het werken met deze kanjers en de maatschappelijke betrokkenheid spraken me zo aan dat ik mijn werk ging evalueren. Ik heb mijn hart gevolgd en daar is Brownies&downieS Tilburg het resultaat van.”

Een bijzondere locatie voor Brownies&downieS

Hoewel Brownies&downieS een bestaand franchiseconcept is, is Hans wel van plan om er een bijzondere locatie van te maken. “Ik ga voor actief ondernemerschap, we benutten elke feestdag en gaan samen met onze Kanjers knallen om er een succes van te maken.” Inmiddels staan zo’n 11 Kanjers te trappelen om de deuren van de nieuwe locatie aan het Pieter Vreedeplein te openen. Kevin heeft de afgelopen tien jaar bij Prins Heerlijk gewerkt en was toe aan een nieuwe uitdaging, vanuit zijn dagbesteding gaat hij vanaf volgende week aan de slag aan het Pieter Vreedeplein. Silvana liep de laatste maanden stage vanuit De Bodde bij Brownies & Downies Goirle. Ook zij kan niet wachten om echt aan de slag te gaan in de nieuwe locatie.

Startende ondernemers een extra zetje geven

Vier keer per jaar organiseert Rabobank Tilburg en omstreken de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.

Op rabo.nl/tilburg/startervanhetkwartaal lees je meer over de verkiezing en hoe je als startende ondernemer genomineerd kunt worden.