logo

Buiten de deur genieten tijdens Pasen in Tilburg: heerlijke paasmenu’s op een rijtje!

Tijdens Pasen genieten we van een extra lang weekend. Voor veel Tilburgers is Pasen een mooie gelegenheid om samen te genieten van een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of diner. Maar waar kun je eigenlijk allemaal terecht voor een lekker paasmenu? Wij zochten het voor je uit en zetten de lekkerste paasmenu’s op een rijtje. Lees snel verder!

Uitgelichte paasmenu’s

NondeJeu

Ben jij al EGG-cited voor Pasen? Zo ja, dan hebben wij goed nieuws, want op zondag 9 en maandag 10 april organiseert NondeJeu gezellige paasactiviteiten voor jong en oud. Dit betekent dat kinderen hun eigen paaseieren kunnen versieren terwijl jij geniet van een heerlijke brunch. De shared-brunch bestaat uit kleine gerechten die je samen kunt delen, denk aan garnalencocktails, kaneelbroodjes, bruschetta en nog veel meer! Voor de kinderen is er een aangepaste paasbrunch samengesteld. De shared-brunch is vanaf twee personen voor €25,- en de paasbrunch voor kinderen is slechts €12,50. Nadat je je buik rond hebt gegeten, kun je het tegen elkaar opnemen in Prison Island. Kijk goed om je heen tijdens Prison Island, want door het hele cellencomplex liggen paaseieren verstopt waarmee je speciale prijzen kunt winnen!

Eethuis Twintig

Ga op smaakavontuur bij Eethuis Twintig! Zo kun jij genieten van een High Easter Tea Deluxe voor €32,50 per persoon. Deze High Tea wordt afgetrapt met een heerlijk glaasje bubbels (of alcoholvrij drankje). Vervolgens wordt er een lekkere soep geserveerd en daarna kun je genieten van een prachtige etagere met verschillende zoete en hartige hapjes. Ben je meer op zoek naar een diner? Dan ben je bij Eethuis Twintig ook op het juiste adres! Zo hebben ze een paasmenu met driegangen voor maar €39,-!

Zjuu Brunch & Borrelbar

 

Lekker brunchen, dineren en paaseieren zoeken: waar kun je dat beter dan bij Zjuu Brunch & Borrelbar in het Leijpark? Bij Zjuu kun je tijdens Pasen genieten van een heerlijke paasbrunch met allerlei zoete en hartige lekkernijen. Daarnaast hebben ze ook een heerlijk viergangen paasdiner samengesteld. Daarnaast kun je bij Zjuu paaseieren gaan zoeken!

Villa Vredelust

Bij Villa Vredelust kun je op Tweede Paasdag terecht voor een heerlijke lunch op een prachtige locatie. Tijdens de paaslunch kun jij genieten van verschillende lekkere gerechten. Zo kun je genieten van een Thom Kha Kai met tomaat, kip, lente ui, shiitake en rode peper of courgettesoep met spinazie en garnalen als voorgerecht. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit een zachtgegaarde zalm met guacamole, kropsla en een gepocheerd eitje of een gerookte Runder ribeye met appel en biet.

Friandries

Ook Friandries pakt uit rondom Pasen! Zo hebben ze veel lekkere chocoladeproducten in paassferen, denk aan bonboneitjes, paashazen en een mega paasei. Daarnaast heeft Friandries natuurlijk veel meer lekkers zoals chocoladerepen, chocoladeskulls, de lekkerste bonbons en nog veel meer. De lekkernijen van Friandries zijn ideaal voor op tafel of om iemand cadeau te doen. Wist je dat ze bij Friandries ook patisserie hebben? Dit betekent dat jij kunt genieten van de lekkerste vers gemaakte gebakjes.

La Nouvelle Auberge

Bij La Nouvelle Auberge kun je genieten van een heerlijke paasbrunch voor €52,50. Dit betekent dat je op Eerste en Tweede paasdag kun je vanaf 11:30 uur terecht voor een vijfgangenmenu met de lekkerste gerechten. Denk aan Hollandse asperges, aspergesoep, rogvleugel, kalf, Brabantse aardbeien en nog veel meer lekkere gerechten. Zoals je het gewend bent van La Nouvelle Auberge, is alles tot in de puntjes goed verzorgd!

Meer paasmenu’s