Buitenbioscoop strijkt tijdens de kermis neer op de kade van de Piushaven

De Tilburgse kermis is volop in ontwikkeling en wil steeds meer verschillende doelgroepen aanspreken. Om dat te bewerkstelligen, worden er de komende jaren steeds meer side-events in de stad georganiseerd. Ook deze editie van de Tilburgse kermis merk je dat al. Zo strijkt er op woensdag 27 en donderdag 28 juli een buitenbioscoop neer op de kade van de Piushaven. Lees snel verder. 

Vanaf de kant ter hoogte van restaurant Harboury en Stadsbrouwerij013 of vanaf een bootje op het water kun je rond de schemer genieten van een mooie filmavond. Het grote scherm van 10 x 6 meter staat aan de overkant bij de Vendelierstraat/Havendijk.

Twee filmavonden

Op woensdag 27 juli wordt de film ‘The Lost City’ vertoond. De film start rond 22:00 uur. Dus zorg dat je er op tijd bij bent. De entree is helemaal gratis. ‘The Lost City’ is een actiefilm uit 2022. Verschillende bekende acteurs zijn in de film te zien. Denk aan Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt en Daniel Radcliffe.

Op donderdag 28 juli draaien ze de film ‘Costa’. Ook deze film start rond 22:00 uur (afhankelijk van de schemer). Dit is een Nederlandse comediefilm met onder andere Katja Schuurman. Wederom is deze editie gratis. Kom dus op tijd.

De buitenbioscoop wordt georganiseerd door Pathé.

Alles over de Tilburgse kermis

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de kermis? Check dan dit handige artikel.