Bunga Harapan introduceert Fresshi

Bunga Harapan Bio Natuurdrank

Bunga Harapan producent van de Biologische Natuurdrank “Fresshi” is in 2014 opgericht door eigenaar Reulen en is gevestigd in Tilburg.

Met trost introduceren ze hun Biologische Natuurdrank welke voor het eerst op de Europese markt wordt gebracht. Dit drankje is een biologische natuurdrank op basis van diverse biologische kruiden met onder andere Tamarinde (tamarindus indica), kurkuma (curcuma longa) en citroen samengesteld.

Bunga Harapan Fresshi

De Kruiden

De belangrijkste ingrediënten komen oorspronkelijk uit Aziatische landen. Deze grondstoffen bevatten veel mineralen, vitaminen, versterken het immuunsysteem en brengt ook het lichaam in balans.

Tamarinde en Kurkuma staan wereldwijd bekend producten om het lichaam te reinigen (ontgiften of detoxen) van binnenuit.

Deze traditionele kruidendrank was zeer bekend bij de Javaanse koninklijke familie uit Indonesië. . Tamarinde kurkuma is één van de meest bekende kruidendrank uit Indonesië. Volgens natuurgeneeskundigen uit Aziatische landen zijn kurkuma en tamarinde zeer bekend als helende kruiden.

Voordelen

De voordelen van de kruiden en specerijen zijn niet allemaal wetenschappelijk bewezen maar onderzoeken van honderden jaren geleden (voornamelijk) door oosterse geneeskunde heeft genoeg bewijs geleverd.

Dit komt doordat de laatste tien jaar veel westerse wetenschappers onderzoek hebben gedaan over de gezondheidsvoordelen van deze grondstoffen. Dit heeft de onderzoekers meer zekerheid gegeven over de werking van de kruiden en specerijen.

Natuurdrank

De natuurdrank is geproduceerd met een missie: “Back to Nature”. Dit betekent eten en drinken uit de natuur, gemaakt met eenvoudige en heerlijke ingrediënten. Het biologisch drankje is geschikt voor mannen, vrouwen en zeker ook voor sporters.

Meer informatie

Op dit moment organiseert Bunga Harapan een “Gratis proeverij” Bio Natuurdrank “Fresshi”. Elke dinsdag t/m vrijdag vanaf 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bunga Harapan of je kan langskomen tijdens de gratis inloopproeverij.