Bunga Harapan verhuist naar de oude brandweerkazerne

bunga harapan

Bunga Harapan – producent en leverancier van Fresshi – is verhuisd naar een nieuw pand aan het Sint Annahof. Het productieproces vindt nog wel altijd plaats in de fabriek van industrieterrein Kraaiven Tilburg. 

Volgens eigenaresse Dina Reulen is de nieuwe locatie in het oude historische pand van de brandweerkazerne perfect voor het bedrijf. Dichtbij een woonwijk én het centrum van Tilburg waardoor de Fresshi drankjes makkelijk verkrijgbaar zijn en het ideaal maakt voor een proeverij. Bunga Harapan zat eerst gevestigd aan de Herastraat.

Andere openingstijden

Met de verhuizing zijn ook de openingstijden van Bunga Harapan gewijzigd. Zo kun je elke vrijdag en zaterdag terecht voor een inloopproeverij tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Deze proeverij is voor zowel bedrijven als particulieren gratis toegankelijk.

Over Fresshi

Bunga Harapan is producent en leverancier van Fresshi: een biologische natuurdrank. Deze biologische natuurdrank is gemaakt op basis van diverse biologische kruiden zoals Tamarinde (tamarindus indica), kurkuma (curcuma longa) en citroen.

Fresshi smaakt heel verfrissend en bevat goede eigenschappen, geschikt voor consumptie in elk seizoen. Licht gekoeld komt de smaak van Fresshi het beste tot zijn recht. Het drankje is zeer geschikt voor sporters en mensen met een actieve levensstijl die graag bewust eten en drinken. Fresshi laat zich ook graag gebruiken als fris aperitief.