Bunga Harapan zoekt verkooppunten Fresshi

bunga harapan

Bunga Harapan is op zoek naar personen of bedrijven die als verkooppunt willen dienen voor het biologische natuurdrankje Fresshi. Met dit biologische drankje Fresshi komt je lichaam helemaal in balans en krijg je het gevoel alsof je in een natuurlijke omgeving bent.

Over Fresshi

De biologische natuurdrank is geproduceerd met een missie: “Back to Nature”. Dit betekent eten en drinken uit de natuur, gemaakt met eenvoudige en heerlijke ingrediënten. Dus geen kunstmatige smaakstoffen, kleur, aroma of conserveringsmiddelen, gehydrogeneerde oliën of glucose-fructosestroop toegevoegd. Bunga Harapan bereidt Fresshi volgens een modern productieproces in Nederland met duurzame grondstoffen.

Fresshi is een pure natuurdrank. Het smaakt heel verfrissend en bevat vele goede eigenschappen, geschikt voor consumptie in elk seizoen. Licht gekoeld komt de smaak van Fresshi het beste tot zijn recht. Het drankje is zeer geschikt voor sporters en mensen met een actieve levensstijl die graag bewust eten en drinken. Fresshi laat zich ook graag gebruiken als fris aperitief.

Het verkopen van Fresshi

Als je het eens wil proberen kan jij je aanmelden voor een gratis inloopproeverij in jouw eigen winkel. Deze inloopproeverij wordt verzorgt voor de klanten die er interesse in hebben.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Bunga Harapan op het telefoonnummer 013-7501408 of op het email adres info@bungaharapan.nl.

verkooppunt fresshi