logo

Burgers Verhuur zet in op groei met aanstelling van Thomas Hernaamt als Accountmanager

Thomas Hernaamt

Machineverhuurbedrijf Burgers Verhuur heeft Thomas Hernaamt aangesteld als Accountmanager. De Brabantse machineverhuurder zet met deze uitbreiding van het team in op verdere groei.

Thomas Hernaamt is toegevoegd aan het team van Accountmanagers van Burgers Verhuur. Hij wordt mede verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. Het uitbouwen van bestaande klantrelaties in de bouwsector in Zuid-Nederland. Burgers Verhuur zet in op langdurige klantrelaties. Waarbij de machineverhuurder zijn klanten wil ontzorgen in de tijdelijke behoefte aan bouwmachines en materieel.

Over Thomas Hernaamt

Met de aanstelling van Thomas Hernaamt verwacht Burgers Verhuur zijn klantrelaties nog verder uit te kunnen bouwen. Thomas heeft ruime ervaring als Accountmanager in diverse sectoren. De afgelopen jaren was Thomas werkzaam bij Maandag als Accountmanager Bouw & Civiele Techniek. ‘Met Thomas hebben we een ervaren kracht binnen gehaald en we zijn ervan overtuigd dat we met Thomas ons team op een mooie manier uitbouwen en versterken’, vertelt oprichter en eigenaar Frank Burgers.

De stap om als Accountmanager aan de slag te gaan bij Burgers Verhuur is voor Thomas een mooie kans: ‘Het is voor mij een geweldige stap in mijn carrière om bij een snelgroeiend bedrijf als Burgers Verhuur mijn commerciële ervaring verder uit te bouwen’, aldus Thomas.

Over Burgers Verhuur

Burgers Verhuur is een van de snelst groeiende machineverhuurbedrijven van Nederland. Vanuit de vestigingen in Tilburg en Breda wordt een breed assortiment aan machines en gereedschappen verhuurd aan bedrijven en particulieren, waaronder hoogwerkers, verreikers, heftrucks, graafmachines, bouwplaats inrichting etc. Burgers Verhuur heeft een eigen transportservice voor groot en klein transport. Waarmee machines door heel Nederland bezorgd worden.

Burgers Verhuur werd in 2009 opgericht door Frank Burgers in Moergestel. In 2016 verhuisde het bedrijf naar Tilburg. Waar dankzij verbeterde logistiek en bereikbaarheid een flinke uitbreiding van het klantenbestand gerealiseerd werd. In Tilburg is tevens zusteronderneming Burgers Equipment gevestigd, dat zich bezighoudt met de verkoop van machines. En in 2017 opende Burgers Verhuur een tweede filiaal in Breda, om klanten uit die regio nog beter van dienst te kunnen zijn.