Cadeaustress? De leukste Tilburgse Moederdag-cadeaus voor je op een rijtje!

Op zondag 8 mei is het Moederdag. Kans is groot dat jij je moeder dan in het zonnetje gaat zetten. Geen inspiratie voor een leuk cadeau? Geen stress: wij helpen je een handje. In dit artikel vind je namelijk leuke lokale moederdagtips! Lees snel verder. 

Cadeautips

Macarons en een gratis ijsje

Leuke actie van Dutch Home Made in de Frederikstraat. Als jij een doosje macarons komt kopen en aangeeft dat het voor Moederdag is, krijg je een bon mee waarmee je moeder op zondag 8 mei een gratis ijsje kan komen halen.

Heerlijke bonbons van Friandries

Moeders en chocolade: altijd een goede combinatie. Zeker wanneer het gaat om heerlijke bonbons van Friandries. Ze hebben verschillende hartjesbonbons en ook leuke cadeaupakketten met een heerlijk bruisende wijn en andere lekkernijen. Uiteraard is het vaste assortiment ook te bestellen.

Intermezzo merchandise

Wist je dat Intermezzo een eigen merchandise-lijn heeft? Leuk om te geven voor de moeder die écht verknocht is aan het ijs van Intermezzo. Ook leuk in combinatie met een cadeaubon van Intermezzo.

GroenRijk Moederdag-tips

GroenRijk is letterlijk rijk aan leuke cadeautjes voor Moederdag. Van high-tea cadeaubonnen tot bloemstukken en kaarsen, GroenRijk heeft het allemaal. Ze hebben ook een leuke win actie online staan!

Lunchen, borrelen of dineren

Vind je het leuker om lekker met je moeder op pad te gaan in plaats van het geven van een cadeautje? Dan hebben we deze leuke tips:

Moederdag-plateau bij Stadsbrouwerij 013

Bij Stadsbrouwerij 013 aan de Piushaven geniet je voor €22,50 per persoon van een heerlijke Moederdag-plateau met verschillende bites om te delen. Tegelijk kun je lekker genieten van fantastische bieren.

Moederdag-lunch bij Eethuis Twintig

Eethuis Twintig aan de Piushaven heeft een heerlijke Moederdag-lunch samengesteld. Zo’n lunch kost €49,50 en bestaat uit een feestelijk welkomstdrankje, driegangen lunchmenu, tafelwater en koffie/thee met zoetigheden als afsluiter.

Wijnproeverij in de tuin bij Klooster Nieuwkerk

Een wijnproeverij op een prachtige locatie. Dat kan tijdens Moederdag bij Klooster Nieuwkerk. De kosten zijn €40,- per persoon voor de wijnen en bijpassend eten.

Brunchen en borrelen bij Zjuu met live-muziek

Zin in een leuke middag uit? Bij Zjuu aan het Leijpark kun je genieten van live-muziek tijdens Sunday Sounds met 2 Gorgeous. Ondertussen kun je à la carte brunchen en borrelen.

Moederdag met een gouden randje bij Peerkes Hoeve

Peerkes Hoeve in de Reeshof serveert tijdens Moederdag een heerlijke drie- of viergangen Apérolunch en een driegangen Moederdag-menu. Je moeder krijgt ook nog eens een leuke verrassing van Robèrt van Beckhoven. Namelijk zijn Meest Meesterlijk Magazine en een dessert gemaakt door Robèrt.

Viergangen verrassingsmenu bij Gastrobar RIX

Gastrobar RIX serveert tijdens Moederdag een viergangen verrassingsmenu voor €43,50 per persoon. Het menu is samengesteld door de chef-kok met de lekkerste combinatiegerechten. Reserveren kan door te mailen naar info@rix-tilburg.nl.

Meer tips:

Uitjes

Staat jouw cadeau er nog niet tussen? Er is tijdens Moederdag ook van alles te doen. Bijvoorbeeld:

Songfestivalvoorstelling in de LocHal

In de LocHal staat de humoristische songfestivalvoorstelling ‘Douze Points – een Brabantse Songfestivalsage’ op het programma. In het verhaal dromen de jeugdvrienden Bas en Noortje uit Hilvarenbeek er al jaren van om het Eurovisie Songfestival te winnen. Maar hun avontuur op weg naar Turijn verloopt op z’n zachts gezegd niet geheel vlekkeloos. Hoe komen zij überhaupt op dat grote podium terecht? En hoe gaan zij om met onwaarschijnlijke tegenslagen, gewiekste rivalen én hun eigen verwachtingen?

Sup en yogatour in de Piushaven

Lekker suppen en yoga-en met je moeder? Doe dan mee met de SUP&more tour door de Piushaven. De dag wordt afgesloten met een gezonde smaaksensatie van Foodatelier en Vittorio Perzisch IJs.

Meer cadeautips

Staat jouw gedroomde cadeau hier niet tussen? Ga lekker de stad in of naar een lokale winkel of horecazaak om jouw moeder te verwennen.