Cadeaus en schone nagels bij opening Douglas

Douglas

De dames van Parfumerie Douglas hebben zware weken achter de rug. De winkel waar normaal gesproken voornamelijk zachte handen en verzorgde nagels te vinden zijn, werd wekenlang gedomineerd door bouwvakkers met vuil onder de nagels. Oftewel, de winkel werd verbouwd. 

Hoewel deze beeldspraak lichtelijk overdreven is, is Douglas’ storemanager Irene toch wel blij dat de verbouwing erop zit. “De verbouwing ging gepaard met veel improviseren, nog meer stof en altijd hard praten om boven het geluid van de werkende bouwvakkers uit te komen.”

Het was af en toe behelpen voor Irene en haar collega’s. “Eerst werd de rechterhelft van de winkel verbouwd. Het hele assortiment moest in tijdelijke schappen aan de linkerkant van de winkel opgesteld worden, om vervolgens alles naar de andere kant te verplaatsen zodat de linkerhelft verbouwd kon worden. Maar daar bleef het niet bij. De vloer, het plafond, eigenlijk alles is nieuw.”

Douglas
Het team van Douglas Tilburg is druk bezig om de winkel helemaal af te krijgen

‘Super nieuwe Douglas-stijl’

Op de vraag waarom de winkel toe was aan een ‘restyling’, vertelt Irene dat de laatste verbouwing al goed 20 of 25 jaar geleden kan zijn en daarom niet meer bij de frisse uitstraling van Douglas past. Meerdere winkels in de Heuvelstraat zijn de laatste tijd verbouwd of hebben plannen om te verbouwen. Douglas wil graag bijdragen aan de verfraaiing van de Tilburgse winkelstraat en is nu een van de drie Douglas winkels in de ‘super nieuwe Douglas-stijl.’

Wat houdt die ‘super nieuwe Douglas-stijl’ dan in? Er is bijvoorbeeld geen etalage meer, want die zorgt voor een barrière tussen de winkel en de klant. Nee, de winkel moet open zijn en de klant uitnodigen om gewoon even binnen te wippen. En als de klant dan binnenwipt valt op dat de bruine schappen plaatsgemaakt hebben voor verschillende hoekjes met producten uit een bepaalde productcategorie.

Trots vertelt Irene over de nieuwe make-up-hoek, waar haar Beauty Advisors de klant vanaf woensdag kunnen opmaken aan een tafel met twee krukken en een spiegel. Irene is ook trots op de nieuwste beautytechnologieën die vanaf woensdag in haar winkel te vinden zijn: De ‘Douglas Color Expert’ bijvoorbeeld. Dat is een super hip apparaatje dat je tegen je wang houdt en zo je huidteint ‘scant’ waardoor je nooit meer de verkeerde foundation of poeder koopt en dus nooit meer met een oranje teint op stap gaat.

Douglas
De Beauty Advisors zijn druk bezig om de nieuwe make-up-hoek in te richten.

Openingsacties

De ‘verlossing’ van de bouwvakkers (oftewel de verbouwing, of in beautytermen: ‘restyling’) wordt woensdag vanaf 10:00 uur gevierd met allerlei cadeautjes. Dus als je woensdag bijvoorbeeld een nieuw geurtje gaat halen word je getrakteerd op een ijsje, een suikerspin, een hapje, een drankje én een DJ.

Voor de échte beautyliefhebbers zijn er nog meer fijne cadeaus. Van woensdag tot en met zaterdag krijgen de eerste 50 klanten van de dag een Douglas Goodiebag. Alle klanten krijgen bij besteding van €25 een I Love… Bath & Showercream cadeau én bij alle aankopen vanaf €65 maak je kans op een Beautypakket ter waarde van €200.

Ben je benieuwd naar de nieuwe Douglas winkel? Of wil je zo’n Goodiebag scoren? Zorg dan dat je aanstaande woensdag om 10:00 uur bij de compleet vernieuwde Douglas winkel bent aan de Heuvelstraat in Tilburg.

Wil je meer weten over ‘Douglas Color Expert’? Of misschien ben je benieuwd naar de nieuwe merken zoals het natuurlijke huidverzorgingsmerk Origins, de make-up van Benefit of van Bobbi Brown? Kijk dan op de website van Douglas Tilburg.