Cadeautip: Doloris lanceert fotoboek met exclusieve beelden van het surrealistische doolhof

boek doloris

Gaaf! Doloris heeft een fotoboek gelanceerd met exclusieve beelden en inzichten van het surrealistische doolhof aan de Tilburgse Spoorlaan. Dit fotoboek neemt je mee op een reis door de betrokken mensen, de gebruikte materialen, de filosofie en de poëzie binnen het creatieve proces, met nooit eerder vertoonde foto’s van de Meta Maze. Lees verder. 

Pre-order nu je exemplaar tijdens en behoor tot de eersten die dit unieke item ontvangen. Alle pre-orders worden verzonden in week 51, zodat je het perfecte cadeau voor kerst hebt. Bestellingen na afloop van de pre-order worden verzonden vanaf januari.

Exclusief

Het ontstaan van het boek is een proces geweest in samenwerking tussen het Berlijnse kunstenaarscollectief Karmanoia en Doloris om het proces van Doloris’ Meta Maze te laten zien met nog nooit eerder vertoonde foto’s van de mensen en het doolhof. Het is dus een echt collectors item en mooie herinnering aan je bezoek.

Vooral het feit dat je online niks over de inhoud van het doolhof kan vinden, kan je dat in dit boek dus wel. Het zijn exclusieve beelden van kamers in het doolhof, samen met beelden van velen makers tijdens de bouw van het doolhof.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit boek of het boek pre-orderen? Dat kan via deze website!