Café Bar De Kruik opent dit weekend met grand opening!

Momenteel worden de puntjes van de verbouwing op de spreekwoordelijke i gezet, maar dit weekend is het zover: Café Bar De Kruik opent op vrijdag 9 juni haar deuren. Het hele weekend wordt de grand opening gevierd met hele gave artiesten. De toegang is het hele weekend gratis, dus kom zeker een kijkje nemen bij deze nieuwe horecazaak. 

Je vindt Café Bar De Kruik in het pand waar voorheen Café Philip zat. De gloednieuwe uitgaansgelegenheid wordt een warm, sfeervol en huiselijk café met een naam die iconisch is in Tilburg. Het pand bestaat uit vier verdiepingen. In eerste instantie zijn de begane grond en de kelder aangepakt. Later wordt ook de eerste verdieping omgetoverd tot een nieuw concept, maar daarvoor moeten we nog eventjes geduld hebben.

Grand opening

Voor de grand opening op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni pakt Café Bar De Kruik uit. Zo komen verschillende dj’s en artiesten optreden. We zetten het voor je op een rijtje:

Programma vrijdag

Café Bar De Kruik is op vrijdag van 20:00 – 22:00 uur enkel voor genodigden open. Daarna is iedereen welkom om tot 04:00 uur in de nacht te dansen. De volgende artiesten komen langs:

  • All night: Fresh Coast
  • 01:00- 02:00 uur: Johnny 500
  • 02:00 – 03:00 uur: De Lievelings DJ’s van je Zusje

Programma zaterdag

Wil jij op zaterdag een kijkje gaan nemen bij Café Bar De Kruik. De zaak is tussen 22:00 – 04:00 uur geopend. De volgende artiesten komen langs om op te treden.

  • 22:00 – 01:00 uur: Mr. Bermuda
  • 01:00 – 02:00 uur: Childsplay
  • 02:00 – 03:00 uur: Dansado & De Feestmeester
  • 03:00 – 04:00 uur: Thomas van Groningen

Meer informatie

Wil je meer weten over Café Bar De Kruik? Volg ze dan op Facebook en Instagram om helemaal up to date te blijven.

Overigens zijn ze nog op zoek naar bedrijfsleiders, floormanagers, barpersoneel, runners en meer. Solliciteren? Stuur een mail naar info@2squad.nl.