Café Bolle bestaat 25 jaar en viert dit met grootse feestweek

Feestweek

Deze week viert Café Bolle een prachtig jubileum! Al 25 jaar is het café aan het Piusplein een begrip in Tilburg en zo’n mijlpaal kunnen ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom viert Café Bolle vanaf maandag 3 februari een feestweek om deze bijzondere leeftijd te vieren!

Bolle staat in Tilburg bekend als een sfeervol café midden op het Piusplein. Je kan er terecht voor een lekkere lunch, een goed diner, leuke muziek of een goede stapavond. Op het grote terras is altijd wel iemand te vinden, ongeacht de dag of het seizoen. Bolle is een plek voor iedereen en daarom vieren ze hun 25e verjaardag met een feestweek voor iedereen.

Feestweek

Maandag

De feestweek wordt afgetrapt op maandag 3 februari met een speciaalbier avond. Tijdens deze avond kan jij met je vrienden of vriendinnen genieten van heerlijke bieren met 25% korting. Alleen Heineken bier doet niet mee aan deze actie.

Dinsdag

De dinsdag bij Bolle staat (zoals altijd) in het teken van dobbelen. Deze editie is het weer tijd voor een dobbeldinsdag XXL waarbij je 1 minuut gratis bier kan winnen door met de grote dobbelsteen te gooien.

Woensdag

Woensdag is het tijd voor een rustdag en kan iedereen even bijkomen van de eerste twee dagen en zich alvast voorbereiden op de resterende dagen.

Donderdag

Donderdag is in Tilburg studentenavond en dit vieren ze met een nieuwe editie van het Olof Songfestival.

Vrijdag

Op vrijdag is er een reünie voor al het Bolle personeel van de afgelopen 25 jaar. Maar: gasten hebben niets te vrezen! Bolle is gewoon open.

Weekend

Zaterdag 8 februari is de dag dat Bolle officieel 25 jaar bestaat en dit vieren ze uiteraard groots met veel kortingen en acties. Alle cocktails zijn deze avond voor slechts €5,60 te verkrijgen. Ook komt Stemrecht ’s avonds langs om democratisch te beslissen welke muziek er wordt gedraaid.

Zondag is het tijd om deze feestweek even te laten bezinken en op het terras de mooiste herinneringen ophalen.

Over Café Bolle

In 1994 komen de DJ’s van Café Brandpunt, Rob Reijnen en Antoine Holtmaat, met het idee om zelf een café te beginnen. Met lood in de schoenen vertellen ze Brandpunt-eigenaar Jan van Tuijn dat ze het pand naast Brandpunt, waar op dat moment shoarmazaak Aysa zit, overnemen. Hoewel de verbouwing van het pand niet vlekkeloos verloopt, openen ze de deuren op 8 februari 1995 voor het eerst. Inmiddels is Bolle al 25 jaar een begrip in Tilburg en heeft het meerdere malen in de Café top 100 gestaan.