Café Bolle komt met bucketlist: vink jij alles af? Dan ontvang je een fraai pakket!

Bolle bucketlist

Nu de horecazaken weer open zijn, willen we daar maar al te graag gebruik van maken. Want: we hebben al onze favoriete Tilburgse tenten gemist! Om alle ‘lost time’ in te halen, komt Café Bolle nu met een super leuke actie. Namelijk een Café Bolle Bucketlist. 

Op de bucketlist staan tien drankjes, hapjes of gerechten die je kunt bestellen. Van de nieuwe Tom Kha Kai soep tot het samenstellen van je eigen cookie dough. Lukt het jou om voor 1 juli alle tien de bestellingen af te vinken? Dan ontvang je een fraai Bolle pakket (zolang de voorraad strekt).

De Bolle Bucketlist

En nu ben je natuurlijk benieuwd wat je allemaal moet bestellen om dit pakket in de wacht te slepen. De lijst vind je hieronder! Je moet overigens zelf even de lijst uitprinten, dan kan het personeel van Café Bolle je actie afvinken.

  1. Een Bolle tosti eten met de classic Bolle Tostisaus
  2. De nieuwe Tom Kha Khai soep proberen
  3. Bestel een Borrelplank of Vega plank
  4. Maak je koffie compleet met een Tilburgs appeltaartje
  5. Deel een flesje wijn met bae
  6. Drink twee cocktails op één avond
  7. Proost samen het speciaalbiertje van de wisseltap
  8. Deel een Turks broodje vooraf
  9. Eet een overheerlijke Bolle burger
  10. Stel je eigen Bolle’s Cookie dough samen

Heb je de lijst helemaal compleet? Stuur dan even een berichtje op Facebook (DM) en ontvang je pakket!

Reserveren

Let op: als je (met dit regenachtige weer) binnen wilt zitten, vergeet dan niet te reserveren via de website. Kom je alleen een drankje doen? Geen probleem, geef het even aan bij je reservering. Voor het (verwarmde) terras is het niet mogelijk om te reserveren. Hiervoor kun je gewoon langs komen lopen!