Café Bolle organiseert Open Tilburgs Kampioenschap 30 Seconds

30 seconds

30 Seconds: wie kent het gezelschapsspel niet? Ieder weekend zijn er verschillende Tilburgse families en vriendengroepen die al schreeuwend Albert Verlinde, Yolanthe of Patrick Kluivert omschrijven. Fantastisch nieuws voor de fans van het spel: Café Bolle organiseert namelijk het Open Tilburgs Kampioenschap 30 Seconds.

En wel op woensdag 11 april om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Teams van twee personen kunnen zich opgeven via pr@café-bolle.nl. De inschrijfkosten zijn €5,- per persoon. De toekomstige winnaar van het eerste Tilburgse kampioenschap 30 Seconds wint uiteraard de befaamde titel en een leuke prijs. Het toernooischema wordt vlak voor aanvang bekendgemaakt.

30 Seconds

Voor degene die het spel niet kennen, het werk als volgt. Je formeert tweetallen, trekt om de beurt een kaartje en hebt dertig seconden de tijd om hetgeen wat op het kaartje staat vermeld, uit te leggen aan je teamgenoot zonder te zeggen wat op het kaartje staat. Een algemene kennisquiz dus! Op de kaartjes staan vijf namen, gebeurtenissen en plekken die je kunt raden. Raad je ze alle vijf goed, mag je fiche vijf plekken vooruit. Degene die als eerste de finish heeft gehaald die wint.