Nieuws

op stap met kerst
Let op! Dit artikel is al 245 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Café Philip biedt vertier voor thuis tijdens avondklok: Philip LIVE met muziekbingo, pubquiz en meer

Thuis cocktails shaken, pubquizen, een muziekbingo en meer entertainment. Thuis zitten vanwege de avondklok hoeft geen probleem te zijn als het ligt aan Café Philip. Als alternatief voor stapavonden organiseert de horecagelegenheid aan de Korte Heuvel een interactief live evenement onder de noemer Philip LIVE. Het evenement staat op zaterdag 30 januari op het programma. 

Foto: Café Philip ver voor corona

Dichte deuren

De deuren van Café Philip zijn al lange tijd gesloten. Voorlopig ziet de zaak nog weinig perspectief voor een heropening. Als alternatief organiseert Café Philip een uitgebreide livestream met veelzijdig programma. Tijdens Philip LIVE kunnen gasten de horeca vanaf thuis ervaren.

Interactie vanuit huis

Gasten bestellen een thuisbox met alle benodigdheden voor een leuke avond uit. Voor € 25,- krijgen zij een pakket compleet met cocktail-ingrediënten, borrels, hapjes en bingokaarten. Via een livestream kunnen deelnemers onder begeleiding thuis cocktails shaken en deelnemen aan een pubquiz en muziekbingo. Bovendien worden er allerlei prijzen weggegeven ter waarde van €500,-.

Voor het hele gezin

In tijden waarin we moeten dealen met een avondklok, zijn initiatieven als deze een goed alternatief voor een avond uit. Philip LIVE houdt rekening met deelnemers van alle leeftijden. Het programma is vermakelijk voor het hele gezin. Voor de ‘dranquilo’ deelnemers is er ook een alcoholvrije box beschikbaar.

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie over dit evenement? Check dan dit agenda-item op onze website. Wil je thuisboxen bestellen? Dat kan via deze website.