Café Philip viert 16e verjaardag en pakt groots uit met vierdaags feestweekend

feestweekend café philip

Het is alweer 16 jaar geleden dat Café Philip haar deuren opende op de hoek van de Korte Heuvel. Het laatste weekend van januari staat daarom compleet in het teken van Philip’s 16e verjaardag. Het programma staat gevuld met onder andere live muziek, stevige acties en een optreden van The Partysquad. Lees snel verder.

Donderdag 26 januari: Terugkeer van De Jongens van Je Weet Wel

Op donderdag 26 januari trappen De Jongens van Je Weet Wel het feestweekend af. De live pianoband – die bekend staat om het spelen van de beste hits van toen en nu – keert daarmee terug met een wekelijks optreden aan de Korte Heuvel. In het kader van trakteren geeft Café Philip tussen 22:00 en 23:00 uur gratis bier weg om de avond goed te beginnen. Verzoekje? Vraag maar aan!

Goed om te weten: de live pianoband speelt vanaf dan iedere donderdagavond bij Café Philip!

Vrijdag 27 januari: Bottles & buckets tegen 50% korting

Ook op vrijdag kun je het indrinken beter ín de kroeg doen. Tot 00:00 uur vliegen alle flessen én buckets namelijk met 50% korting over de bar bij Café Philip! Dus, wordt het zwemmen in Bacardi lemon of een liever bucket Desperados?

Zaterdag 28 januari: Volop feest met The Partysquad

Keihard stappen op meerdere verdiepingen? Met The Partysquad gaat deze zaterdagavond zonder twijfel in de boeken als een verjaardag om niet te vergeten. Voor iedereen die even wil ontsnappen aan het feestgedruis is er nog de trap omlaag. In ‘De bunker’ wordt heel de avond tech-house en een vleugje techno gedraaid.

Zondag 29 januari: in de prijzen tijdens de Pubquiz

Nieuwsgierig of je kennis nog op peil is na drie dagen feest? Op zondag kun je terecht voor de wekelijkse Pubquiz van Café Philip. Met quizmaster Thijs aan het woord word je meegenomen in verschillende quizrondes. De hoofdprijs? Het kwijtschelden van de complete rekening. Lekker meegenomen op de zondagavond.

De Pubquiz begint om 20:00 uur stipt, inschrijven is niet nodig. Deelname kost €5,- per persoon.

Meer informatie

Café Philip is gratis toegankelijk en hanteert een minimale leeftijd van 18 jaar. Tijdens de Pubquiz op zondagavond geldt er geen minimale leeftijd. Meer informatie rondom het verjaardagsweekend van Café Philip is te vinden via Instagram.