Café Philip viert tienjarig bestaan met feestweek

Door de jaren heen is Café Philip één van de populairste horecagelegenheden van Tilburg geworden en dat wordt deze week uitgebreid gevierd. Ze vieren namelijk het tienjarig bestaan van de zaak!

Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober wordt er iedere avond een super gaaf feestje georganiseerd. Tijdens deze feestjes komen verschillende ‘vrienden van de show’ langs.

Programma feestweek Café Philip

De feestweek wordt afgetrapt met Superbowl Tuesday. Freddy Moreira komt langs en het barpersoneel zorgt voor 2 liter bowls om lekker met je vrienden te delen. Op woensdag liegt de line-up er niet om. Puinhoop Kollektiv, Rugged, Art Inc en V-Delicious draaien een set tijdens Dirty Laundry.

Uiteraard mogen de jongens van LanterFantje deze week niet ontbreken in Café Philip. Donderdag organiseren ze een superspektakel waar volgens de heren nog lang over nagepraat gaat worden. Natuurlijk wordt er ook met taart gegooid. Liefhebbers van urban, R&B, eclectic en latin-house zijn op vrijdag zeker in Café Philip te vinden. Kriss One presenteert dan Buiten Gewoon en neemt een aantal hele toffe acts mee. Hij wordt namelijk versterkt door Team Rush Hour en David Ghetto.

De feestweek wordt afgesloten met champagne showers op zaterdagavond. DJ Nikolai en Will-M draaien de platen en je kunt genieten van live entertainment en dancers.

Meer informatie

Bovenstaande feestjes zijn allemaal gratis te bezoeken. Heb jij zin om vooral te feesten tijdens de herfstvakantie? Dan weet je waar je deze week moet zijn. Café Philip is alle avonden tot 04:00 uur geopend.