Café ’t Elfde Gebod in Misset Koffie Top 100

Maandag 14 september jl. is de Misset Koffie Top 100 bekend gemaakt, een overzicht van de toplocaties van Nederland op koffiegebied. Café ’t Elfde Gebod uit Tilburg heeft zich dit jaar voor het eerst aangemeld en is dan ook zeer trots om te zijn opgenomen in deze top op de 45e plaats! Als een van de enige twee Tilburgse locaties in de lijst is het voor Café ’t Elfde Gebod een eer om Tilburg op koffiegebied te kunnen promoten.

Koffiecreaties

’t Elfde Gebod werkt voor de koffiecreaties samen met Peeze koffie; koffiebonen en -producten met een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze kwaliteit in combinatie met de deskundige, getrainde barista’s van ’t Elfde Gebod zorgen voor een smaaksensatie op koffiegebied. Het eetcafé besteedt veel aandacht aan de koffieproducten. De barista’s worden regelmatig getraind en houden zich bezig met de nieuwste trends op koffiegebied. Een kop koffie is nooit simpel bij ’t Elfde Gebod. Van een espresso tot een latte macchiato die aan tafel wordt geperfectioneerd; bij iedere koffiecreatie proef je de passie en deskundigheid. Zo laat ’t Elfde Gebod zien dat het eetcafé gewoonweg thuis hoort in de Koffie Top 100.

Dat moet gevierd worden

Om te vieren dat ’t Elfde Gebod de 45e plaats in de Koffie Top 100 heeft behaald, kunnen gasten van 21 tot en met 27 september tussen 11.00 en 12.30 uur een lungo komen drinken voor de actieprijs van € 0,45.  Lekker bij de huisgemaakte brownie- of appeltaart met versgeklopte slagroom bijvoorbeeld. Zaterdag 26 september kunt u zelfs van 11.00 tot 15.00 genieten van een lungo voor € 0,45. Dan staat op het terras een mobiele koffiebar met een barista die voor uw heerlijke koffie (to go) zorgt.