Café ’t Vaticaan zet zich in Stichting ‘Gijsje Eigenwijsje’

Deze stichting is voortgekomen uit de ziekte van Gijs Baeten, een jongen van 8 jaar die hersenstamkanker kreeg en daaraan overleed. Zijn ouders hebben er alles aan gedaan zijn ziekbed zo dragelijk mogelijk te maken. Door mooi herinneringen te maken, zo zijn ze bijvoorbeeld nog met de familie op vakantie geweest. Zijn wens was dat andere kinderen ook momenten van geluk zouden kennen tijdens hun ziekbed. Op het verwezenlijken van deze wens richt de stichting zich sindsdien.

Door middel van een veiling willen wil Café ’t Vaticaan geld inzamelen voor deze stichting. Er zullen verschillende activiteiten en producten geveild worden. Voor ieder wat wils! Van een meet&greet met Marco Borsato, tot een compleet verzorgd diner voor twee door de eigenaar en chefkok van Bistro St. Sjaak, in jouw eigen huis! Van een weekend Efteling inclusief twee overnachtingen Bosrijk voor het gezin, tot een luxe avond bij Tilburg Trappers.

Draag jij net als Tilburg.com deze stichting een warm hart toe? Zorg dan dat je op zondag 14 september om 20.00 uur bij Café ’t Vaticaan meebiedt!

Wil jij meer weten over Stichting Gijsje Eigenwijsje? Kijk dan op www.gijsjeeigenwijsje.com. Of mail naar vaticaanvoorgijsje@gmail.com.

vaticaan-veiling-gijsje-eigenwijsje