Café Troubadour steunt Stichting ALS met bierfestival op Koningsdag

Taste like a king

Café de Troubadour in Tilburg organiseert op 27 april 2019 een gratis bierfestival. Op Koningsdag heeft het 103-jaar oude biercafé zes Nederlandse en Belgische top brouwerijen te gast tijdens Taste like a King. Het bierfestival vindt plaats bij de oude brandweerkazerne in het Sint Annahof in Tilburg. Taste like a King duurt van 14.00 tot 20.00 uur en de hele opbrengst komt ten goede aan Stichting ALS Nederland.

Zes topbrouwers

Bij Café Troubadour vinden ze dat Koningsdag ook in Tilburg echt een feest zijn. Daar hoort ook een gezellig bierfestival bij. ”We houden het laagdrempelig en doneren alles wat we verdienen aan ons goede doel. Aan kwaliteit tornen we nooit, maar we willen wel dat iedereen iets kan komen drinken. Daarom is er geen entree. We verkopen zelfs craft pils, voor mensen die niet van speciaalbier houden.” Tijdens het bierfestival staan er zes van de beste brouwers uit Nederland en België klaar met hun beste bier.

De complete line-up van Taste like a King bestaat uit: Brouwerij De Molen (Bodegraven), Brouwerij Kees (Middelburg), Frontaal (Breda), De Dochter van de Korenaar (Baarle-Hertog (B), Kaapse Brouwers (Rotterdam) en vandeStreek Bier (Utrecht) maken van zomaar een Tilburgse Koningsdag een feest om je écht te herinneren.

Stichting ALS Nederland

Café de Troubadour bestaat al ruim een eeuw en profileert zich steeds meer als het café waar je lekker bier kunt drinken. Iets aparts. De kroeg van eigenaar Rob Verbunt heeft ook een sociale inslag. Daarom gaat de hele opbrengst van Taste like a King (uit de muntverkoop voor drankjes en hapjes) naar een goed doel: Stichting ALS Nederland, die strijdt tegen de spierziekte ALS. Zo doe je tijdens Koningsdag 2019, met een glaasje goed bier in je hand, dus direct iets goeds. Een win-win situatie op Nederlands mooiste feestdag.

Meer informatie over Taste like a King vind je op de Facebook-pagina van Café Troubadour.