Café Zomerlust is klaar voor corona-proof heropening

Corona-proof

Maandag 1 juni komt steeds dichterbij en veel horecazaken zijn al aan het aftellen. Ook Café Zomerlust in Moerenburg is klaar om de deuren weer te openen. Uiteraard worden alle regels nageleefd om de heropening corona-proof te laten verlopen.

Restaurant Zomerlust

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag serveert Zomerlust een drie gangen keuzemenu voor €23,50 per persoon. Voor de kinderen tot en met 11 jaar is er ook een kindermenu samengesteld voor €12,50. Tijdens het diner wordt er met twee shifts gewerkt. De eerste shift is welkom van 17.00 tot 19.20 uur en de tweede shift kan lekker tafelen van 19.30 tot 22.00 uur.

Reserveren kan telefonisch of via de mail. Reserveringen via de mail zijn alleen akkoord als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Voor tafels binnen is reserveren verplicht voor alle vormen van consumptie.  Wanneer je gereserveerd hebt voor binnen, maar ter plekke buiten wil zitten, is dat mogelijk zo lang er plek is. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Zomerlandje

Ongeveer 20 meter voorbij Café Zomerlust is er een Zomerlandje gecreëerd voor deze zomer. Ideaal voor gezinnen aangezien het een grote tuin is inclusief zandbak en duikelrek. Zomerlandje heeft een eigen bar met selfservice.

Maatregelen

Natuurlijk zullen de horecazaken zich moeten houden aan de maatregelen die zijn opgesteld. Zo hangt er een banner bij de ingang van Zomerlust met alle regels waar men zich aan moet houden om het corona-proof te houden. Ook vraagt men bij de ingang of je de laatste 24 uur nog gezondheidsklachten hebt gehad. Denk aan benauwdheid, hoestaanvallen, neusverkoudheid of koorts. Mocht je één van deze verschijnselen hebben gehad 24 uur voor je bezoek aan Zomerlust, word je vriendelijk verzocht om terug te komen als je weer tiptop in orde bent.