Camping Breehees organiseert Family Food Festival!

Breehees

Camping Breehees organiseert op zondag 4 juni het Family Food Festival in Goirle. Samen met jouw gezin geniet je van heerlijk eten en drinken, vermaak je je tijdens een spectaculaire paardenshow en luister je naar livemuziek. Er is echt van alles te doen! Wij vertellen je hieronder meer.

Dit jaar kun jij tijdens het festival genieten van spectaculaire shows van onder andere de Nederlandse springamazone Bianca Schoenmakers, Friezen Carrousel Phaidra, My Little Ponies, een stoere roofvogelshow, honden demonstraties en nog veel meer! Het festival bezoek je op het terrein van Camping Breehees in Goirle van 10.00 tot 20.00. Goed om te weten: parkeren is gratis! De entree bedraagt €2,50 voor volwassenen. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen.

camping breehees

Muziek

De Nederlandstalige troubadour Roland Verstappen komt zijn opwachting maken. Hij is bekend van onder andere zijn hits ‘Helemaal niets’ en ‘Zij is een Wonder’. Ook Coverband That’s Live komt de festivalsfeer verhogen met een spetterend optreden om de dag helemaal af te maken!

Meer informatie

Het Family Food Festival van Camping Breehees is een dagje uit voor het hele gezin. Je bezoekt het festival op zondag 4 juni van 10.00 uur tot 20.00 uur. Wil jij meer informatie? Check het hier!