Capi Europe is de nieuwe hoofdsponsor van Warandeloop Tilburg

Warandeloop

De warandeloop Tilburg komt er weer aan! Dit jaar heeft Warandeloop Tilburg een nieuwe hoofdsponsor: Capi Europe. Een passendere sponsor kan haast niet, want door deze sponsor kan Warandeloop Tilburg haar ambities waar blijven maken. Capi Europe heeft namelijk vitaliteit voor zijn medewerkers hoog in het vaandal staan en is natuurlijk een Tilburgs bedrijf. Twee thema’s die Capi een goede sponsor maken voor de Warandeloop. De inschrijving voor de editie van 2021 is geopend. Dus schrijf jezelf snel in.

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt plaats in de fabriek in Tilburg. Het Nederlandse bedrijf Capi Europe produceert klimaatneutraal en ontving daarvoor het label CO2 Neutral® Company. Elke bloempot uit de Made in Holland-collectie is vanaf december 2020 voorzien van dit keurmerk. Capi Europe is de eerste in de branche met dit label.

Sponsors en partners

De Warandeloop Tilburg heeft naast een nieuwe hoofdsponsor ook een aantal andere nieuwe sponsoren / partners verwelkomd. Al deze nieuwe sponsoren / partners zetten zich, samen met de reeds bestaande sponsoren, in om vitaal bewegen op alle niveaus te stimuleren. Nieuwe partners zijn Midpoint Brabant en Vitaal Kraaiven. Nieuwe sponsoren zijn : Agristo, PEP, Kragtgroep, Taxperience, Q-promotions, Remmers Bouwgroep, Kinderstad Sport BSO, en Volvo Van Roosmalen.

Warandeloop Tilburg

Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een fenomeen. Naast wedstrijden voor jeugd en het Crossgala, vindt ook de recreatieve loper of wandelaar zijn/haar uitdaging eind november. Ook voor scholieren is er uitgebreid aandacht. Kortom, deelnemers van 5 jaar tot hoge leeftijd komen in beweging in een ongedwongen sfeer en nodigen we uit tot het neerzetten van een sportieve prestatie. In 2021 is de Warandeloop Tilburg eveneens gastheer voor het Nederlands Kampioenschap Cross.

Covid

Uiteraard zal de organisatie het evenement binnen de Covid richtlijnen organiseren. Zodra duidelijk is welke richtlijnen in november gelden, zal de organisatie waar nodig maatregelingen treffen. De inmiddels traditionele Warande by Night op vrijdagavond staat dit jaar – vanwege alle onzekerheden rond Covid – helaas niet op het programma.