Capi Europe verlengt hoofsponsorschap Warandeloop met vier jaar

warandeloop 2022

Het bestuur van de Warandeloop Tilburg, powered by Capi Europe, is trots en blij dat de hoofdsponsor van editie 2021 en 2022, Capi Europe, de samenwerking en naamsverbinding voor de komende 4 jaar heeft verlengd. Deze overeenkomst tot samenwerking geeft de Warandeloop Tilburg een geweldige basis om de komende 4 jaar wederom een inclusief evenement neer te zetten, waarbij de hoge ambities geborgd zijn. Capi Europe en de Warandeloop Tilburg versterken elkaar zowel op sportief gebied als op duurzaamheid.

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een steeds groter deel van de productie vindt plaats in de fabriek in Tilburg.

Het Nederlandse bedrijf Capi Europe produceert klimaatneutraal en ontving daarvoor het label CO2 Neutral® Company. Elke bloempot uit de Made in Holland-collectie is sinds december 2020 voorzien van dit keurmerk. Capi Europe was de eerste in de branche met dit label. Dat de natuur en vooral het behoud ervan Capi Europe inspireert, bewijst de Nature Collectie, maar ook het hergebruik van materialen voor de Waste collectie die voor 100% gemaakt is van zee afval, (plastic) kurk en gerecyclede, oude, Capi potten.

Een bedrijfsfilosofie die prima past bij de visie van de Warandeloop Tilburg.

Sportieve club

Al sinds het eerste jaar van deelname kleurt de businessrun van de Warandeloop flink zwart-oranje, de huiskleuren van Capi Europe. Met een groeiend aantal medewerkers die geïnfecteerd worden met het hardloopvirus en een gezonde leefstijl, past ook hier de samenwerking met de Warandeloop naadloos.

Warandeloop Tilburg

Al meer dan 60 jaar is de Warandeloop in Tilburg een fenomeen. Naast wedstrijden voor jeugd en het Crossgala, vindt ook de recreatieve loper of wandelaar zijn/haar uitdaging eind november. Ook voor scholieren is er uitgebreid aandacht. Sinds 2022 kent de Warandeloop zelfs een peuterloop! Kortom, deelnemers van 3 jaar tot hoge leeftijd komen in beweging in een ongedwongen sfeer en nodigen we uit tot het neerzetten van een sportieve prestatie.

De 64ste editie van de Warandeloop Tilburg vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 november.