Capo del Pio aan de Piushaven organiseert opheffingsuitverkoop

Capo del Pio aan de Tilburgse Piushaven stopt ermee. Dat betekent dat er na twee jaar een eind komt aan de gezellige Italiaanse horecazaak en delicatessenwinkel aan de ‘Porta di Tilburg’. Komende weken organiseren ze op diverse momenten een opheffingsuitverkoop. Hier koop je verschillende, heerlijke, Italiaanse delicatessenproducten tegen een korting van 50%. Lees verder.

Waar je aan moet denken? Alles wat in de delicatessenwinkel werd verkocht. Zoetwaren, aardewerk schaaltjes, houten borrelplankjes, Italiaanse wijnen, bieren en allerlei producten voor bij de borrel. De keuken van de zaak is wel gesloten. Je kunt er tijdens de opheffingsuitverkoop dus enkel terecht om producten uit de winkel te scoren.

Opheffingsuitverkoop

Op de volgende momenten kun je profiteren van flinke kortingen bij Capo del Pio. Ook leuk als je nog op zoek bent naar cadeautjes voor de feestdagen. Het zijn overigens de laatste momenten om de zaak te bezoeken.

  • Woensdag 21 december van 11:00 – 17:00 uur
  • Donderdag 22 december van 11:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag 23 december van 11:00 – 17:00 uur

Meer informatie

Het is overigens nog niet bekend wat er straks in het pand komt waar Capo del Pio was gevestigd. Uiteraard houden we dit voor jullie in de gaten.