Italiaans restaurant aan de Piushaven Capo del Pio voegt heerlijke panini’s van de grill toe aan het (lunch)menu

panini's

Dat je bij Capo del Pio kan genieten van heerlijke Italiaans gerechten was al bekend. Sinds kort heeft de Trattoria, Bottega en Pizzeria ineen er een nieuw pareltje bij op de lunchkaart: panini’s! Zoals gewoonlijk wordt dit bereid met verse, authentieke Italiaanse ingrediënten om vervolgens perfect gegrild.

Capo del Pio heeft een aantal lekkere smaken op de menukaart staan. Zo hebben ze een heerlijke panino vegetariano met gegrilde aubergine, gegrilde courgette, tomaatjes en een crème van Parmezaan. Een andere specialiteit is de panino met gorgonzola en calabrese nduja, dit is een pikante, smeerbare salami. Verder zijn ook de Italiaanse klassiekers met prosciutto crudo San Daniele, taleggio kaas met artisjok en de prosciutto cotto met ricotta en vijgenbalsamico te bestellen.

Behalve de verse panini’s is het ook mogelijk om de rest van de lunchkaart te bestellen. Denk aan heerlijke focaccia’s, antipasti gerechtjes en natuurlijk pasta’s en pizza’s. Hiervan kun je van donderdag tot en met zondag genieten op het terras aan de bruisende Piushaven.

Over Capo del Pio

Enrico, de oprichter van Capo del Pio, is een echte Brabantse lekkerbek. Hij heeft een obsessie om de pareltjes uit de Italiaanse keuken te vinden. Hij werkt met meer dan 60 leveranciers en wijnboeren door heel Italië. De producten die hij importeert zijn altijd vers en van hoge kwaliteit.