Capo del Pio opent twee extra terrassen en gaat je wekelijks verrassen met een heerlijk dagmenu

Capo del Pio terrassen

Bij Capo del Pio kun je nu al genieten van heerlijk Italiaans eten op een overdekt terras, maar vanaf vrijdag 21 mei starten ze op hun terras ook met een ‘menu del giorno’ (dagmenu). Hierin verrast Capo del Pio je wekelijks met de lekkerste gerechten. Daarnaast opent Capo del Pio die dag ook twee nieuwe terrassen aan de waterkant, met uitzicht op de Piushaven.

Menu del giorno

Naast de inmiddels bekende authentieke pasta en pizza gerechten lanceert Capo del Pio nu ook een menu del giorno, oftewel een dagmenu. Hiermee gaan ze je dus wekelijks verrassen. Vanaf vrijdag mei kun je bijvoorbeeld gaan smullen van een caccuccio (een heerlijke Italiaanse vissoep), maar ook van de smakelijke ravioli con asparagi (asperges), een tagliati di manzo (ossenhaas) en een pesce spada alla milanese (zwaarvis). En het fijne is: ook bij Capo del Pio kun je weer wat langer gaan genieten, want ze zijn geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Nieuwe terrassen

En ze kunnen dus nu zelfs nog meer mensen een plekje geven op hun terras. Vanaf vrijdag openen ze niet één, maar maar liefst twee nieuwe overdekte terrassen, met prachtig uitzicht over de Piushaven. Zo kun je dus ook met minder lekker weer neerstrijken in de Piushaven en een hapje en een drankje doen. Benieuwd naar het volledige terrasmenu? Deze vind je hier. Wil jij verzekerd zijn van een plekje op het terras? Reserveren doe je via info@capodelpio.nl.

Afhaal en bezorging

Overigens kun je ook nog steeds thuis genieten van de gerechten van Capo del Pio, want ze bezorgen nog steeds bij jou thuis en afhalen is nog steeds moeilijk. Het afhaal- en bezorgmenu vind je hier.