Carnaval Flepsteppers in Theaters Tilburg, kaartverkoop van start

Nog een paar weken en het is weer zo ver! Dan barst het feestgedruis in Tilburg los tijdens het carnavalsfeest van de Flepsteppers in Theaters Tilburg. Dit jaar is zanger Ronnie Tober de hoofdact in de schouwburg. De kaartverkoop is reeds voortvarend van start..

Ronnie Tober
Op vrijdagmiddag 13:00 uur luiden de Flepsteppers Carnaval 2011 in met het Seniorenspektakel in de schouwburg. Zanger Ronnie Tober zal deze middag het publiek in de ultieme carnavalssfeer brengen. Daarna gaat het feest verder met diverse carnavalsorkesten waaronder De Spulse Vrêukers, de Frutblaozen en met een humoristische act van Trio Keps. Vervolgens zal Ronnie Tober in de foyer terugkeren om nog een optreden te verzorgen.

Op de zaterdagavond is het tijd voor het Flepstepper Schouwburgfèst. Met optredens van de JIJ-band met Coen Jutte, voorheen bekend van New Gamut, DJ Marc van Alphen en Perry Zuidam wordt bij de Flepsteppers carnaval gevierd, zoals carnaval bedoeld is.
 
Met de paplepel…
Na de grote optocht op zondag 6 maart kan jong en oud zich opwarmen in de Studio tijdens het gratis Kouwvoetenfist. DJ Joost en feestelijke carnavalsbands maken er een gezellige middag van.
Op carnavalsdinsdag zorgen De Flepsteppers ervoor dat zelfs de allerkleinsten carnaval met de paplepel ingegoten krijgen. In de Studio is het dan Kènderfist. Kinderen kunnen swingen op de muziek van k3, Kabouter Plop en op echte carnavalskrakers die DJ Joost laat klinken. De presentatie is in handen van kindervriend en presentator Peer de Graaf. Verder is er een springkussen, schmink, en is er popcorn en een suikerspinkar. Zo wordt het voor de kleinsten een groots carnavalsfeest.

Kaarten voor de Flepstepper Carnavalsfeesten (behalve het gratis Kouwvoetenfist) zijn verkrijgbaar via de website www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013- 543 22 20 of aan de balie van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur.

Meer weten over carnaval in Kruikenstad?
www.tilburg.com/carnaval