Nieuws

Let op! Dit artikel is al 4397 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carnaval Flepsteppers in Theaters Tilburg

Nu de feestdagen  achter de rug zijn wordt het tijd om ons te richten op het volgende feest dat zich aandoet: carnaval! De Studio en de Schouwburg van Theaters Tilburg zullen weer bruisen van het feestgedruis. Dit kan ook niet anders met het veelbelovende programma dat de Flepsteppers hebben samengesteld. Een feestelijke sfeer, kwaliteit en veel goede live muziek, oftwel een carnaval zoals carnaval bedoeld is! De kaartverkoop is onlangs van start gegaan.

Vader Abraham hoofdact Seniorenspektoakel  
Van vrijdag 12 februari tot en met dinsdag 16 februari zijn er verschillende activiteiten in Theaters Tilburg. Carnaval 2010 wordt ingeluid met het Seniorenspelktoakel op vrijdag 12 februari. Tijdens deze feestelijke middag zijn er optredens van entertainer Jurgen Jonkers (cover Frans Bauer), tonpraoter Cees Coolen en verschillende carnavalorkesten. Ook Vader Abraham zal zijn opwachting maken. Een bijzonder optreden, want hij heeft aangegeven dat hij na volgend jaar gaat stoppen met optreden. Op zaterdagavond 13 februari vindt het Flepstepper-Schouwburgfist plaats. Dit belooft een groot feest te worden met o.a. optredens van zanger/entertainer Marc van Alphen. Hij is al jaren dè gangmaker van het Hollandse avondje tijdens de Flepstepper-Schouwburgfeesten. Ook spelen er die avond verschillende blaasorkesten, waaronder Bloaskapel de Fluutjes. Wegens het succes van vorig jaar is er ook dit jaar voor gekozen om het Schouwburgfist op zaterdag te concentreren in de Studio en de Studiofoyer.

 

Ook voor de kleine carnavalsvierders
Na de optocht, op zondag 14 februari, kan iedereen zich warm hossen op het Kouwvoetenfist. De muziek wordt dan verzorgd door verscheidene carnavalsorkesten en DJ Joost & Kevin. De toegang voor dit feest is gratis. Natuurlijk is er ook aan de jonge carnavalsvierders gedacht. Voor hen is er dinsdagmiddag 16 februari een Kènderfist vol activiteiten. Zo kunnen de kinderen zich laten schminken en is er een ballonnenclown. DJ Joost & Kevin zorgen voor goede muziek èn er is een karaokecafé. Kinderen tot zes jaar mogen gratis naar binnen.


Kaartverkoop

Kaarten voor de Flepstepper Carnavalsfeesten (behalve het gratis Kouwvoetenfist) zijn verkrijgbaar via de website www.theaterstilburg.nl telefonisch via 013- 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 tot 18.00 uur.

Meer weten over carnaval in Kruikenstad?
www.tilburg.com/carnaval

Reageer op dit bericht