Carnavaleske kroegentocht, carnavalsfeestjes, Trappers & meer: 7x toffe uittips in Tilburg dit weekend

uittips

Plannen aan het maken voor dit weekend om de herfstvakantie lekker af te sluiten? Wij zetten zoals je van ons gewend bent weer de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Halloween in Tilburg

Hoewel Halloween vooral in landen als Amerika fanatiek wordt gevierd, kunnen we ook in Tilburg genieten van feestjes, spooktochten, leuke acties en veel meer. Het hele weekend is er van alles te doen.

#2: Musical ‘Amélie’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Amélie de Musical is dit weekend te zien bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De romantische en fantasiefilm is nu als eerste in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Mocht je van tevoren een hapje willen eten: de keukenbrigade van De Burgerij bereidt een heerlijk menu voorafgaand aan de voorstelling.

#3: Dweilerij in het Dwaalgebied

Kun jij niet wachten tot Elfde van de Elfde om lekker te carnavallen? Zaterdag wordt er in het Dwaalgebied een leuke carnavaleske kroegentocht georganiseerd: de Dweilerij. Bij verschillende kroegen kun je genieten van een lekker drankje en groen-oranje ambiance.

#4: Kleinschalig Oktoberfest bij Stoom013 in de Spoorzone

Zin in een middag en avond vol biervertier, Duitse muziek, broodjes bratwurst en schnapps? Bij Stoom013 in de Spoorzone organiseren ze zaterdag een mini-versie van het Oktoberfest.

#5: Het grote Sansevierenja feest

Aan de Heuvelring staat zaterdag het grote Sansenvierenja feest op het programma. Dit carnavaleske feest wordt georganiseerd door CV De Jassen, Café de Slijterij en Heuvel 15. Verschillende artiesten komen optreden. Denk aan DJ Coenio, Lamme Frans, Veul Gère, Johnny Purple, Frank Smeekens en veel meer.

#6: Frühshoppen aan de Heuvelring

Ook op zondag staat er een leuk carnavalesk evenement op het programma aan de Heuvelring: Frühshoppen. Je geniet van een heerlijk carnavalesk ontbijt, verschillende artiesten treden op het de dag wordt gepresenteerd door niemand minder dan Ludo van Vliet.

#7: Tilburg Trappers – Hannover Scorpions

Tilburg Trappers speelt zondagmiddag wederom een thuiswedstrijd. Hannover Scorpions is de tegenstander. De wedstrijd begint om 15:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slechts een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.