Carnavalsfeestjes in Tilburg deze week

carnavalfeestjes in tilburg

Carnaval komt steeds dichterbij en dit betekent dat er ook deze week verschillende carnavalsfeestjes in Tilburg worden georganiseerd. Wil jij alvast in carnavalssferen komen? Lees dan snel verder want wij hebben een aantal carnavalsfeestjes in Tilburg op een rijtje gezet. 

Vrijdag: Single presentatie CV De Jassen bij Café de Slijterij

De nieuwe single van CV De Jassen wordt aanstaande vrijdag gepresenteerd bij Café de Slijterij. Onder andere DJ Coenio, Johnny Purple en Frank Smeekens maken hun opwachting en ook CV Effederèùt presenteert een nieuwe carnavalskraker. De entree is gratis en het feest begint om 20:00 uur

Zaterdag: Prinsebal in 013

Onder andere Peter Loree, Johnny Purple, De Alpenzusjes en DJ Freek treden dit jaar op tijdens het Prinsebal in 013. Alle verenigingen, kapellen en collegeleden uit Tilburg en omringende dorpen zijn uitgenodigd aanstaande zaterdag in de poptempel. Je hebt ook de mogelijkheid om mee te dineren. Kaarten kosten €7,50 (zonder diner) of €15,- (inclusief diner) en zijn te koop op de website van 013.

carnavalsfeestjes in tilburg

Zondag: Snertconcert bij Café Karel

Traditiegetrouw kun je ook dit jaar weer warmdraaien voor carnaval tijdens het Snertconcert bij Café Karel. Huisbands So What en Proost zorgen voor de carnavaleske klanken en uiteraard krijg je een gratis kopje snort. Om 14:30 uur begint het feestje en de entree is uiteraard gratis.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!