Carnavalsmotto 2017: ‘Goed ingezipt is half geschoore’

Traditioneel eindigde carnaval dinsdagavond op D’n Heuvel tijdens Et Sebiet. Na vijf dagen feestvieren verandert Kruikenstad weer terug in Tilburg en mocht Prins Robèrt D’n Irste het carnavalsmotto van Kruikenstad 2017 bekend maken. Lees hier meer over het carnavalsmotto 2017.

Carnavalsmotto 2017

‘Goed ingezipt is half geschoore’, dat is het motto voor het volgende carnavalsseizoen. Waar het voor staat? ‘Een goed begin is het halve werk’. Aangezien er nog geen bijpassend embleem is gemaakt voor het motto, heeft Carnavalsstichting Tilburg een ontwerpwedstrijd uitgeroepen. Ben jij creatief en wil je het nieuwe embleem van Kruikenstad 2017 maken? Je kunt tot 9 april jouw inzending insturen. Op 1 juni wordt dan bekend welk ontwerp heeft gewonnen.

Vele hoogtepunten

Ondanks de tegenslag op maandag (Kruikenstad in Koor moest worden verplaatst naar dinsdag) en het matige weer op dinsdag kende Tilburg een heerlijke carnaval. Tijdens D’n Opstoet was het prima weer en kwamen er zo’n 150.000 bezoekers op de carnavalsoptocht van Tilburg af. Ook tijdens D’n Inhaol, Haandeschudde en het Kaajbaandefist was het erg druk. De jaarlijkse Kruikenviering en ook het Tjeukefist raakten beide uitverkocht.

Al met al een carnaval om nog eens van na te genieten. Ben jij tijdens carnaval door onze fotograaf op de foto gezet? De verschillende fotoboeken van de verschillende carnavalsevenementen staan nu online.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!