Carnavalsstichting en Tilburg.com luiden samen het carnavalsseizoen in

Carnavalsstichting Tilburg en Tilburg.com luiden dit jaar voor het eerst samen het carnavalsseizoen in. Met elf november in zicht zijn twee dingen essentieel: de aanschaf van het stadsembleem en de Kwèèker Kalender. Om het makkelijk voor je te maken wordt de verkoop van beiden dit jaar gecombineerd.

Op vrijdag 6 november kun je op het kantoor van Tilburg.com het stadsembleem, dat ook het entreebewijs van Elf Elf op het Willemsplein is, en je Kwèèker Kalender ophalen. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur kun je onder het genot van een Schrobbelèrke een kalender en/of een embleem bemachtigen.

Elf Elf op het Willemsplein

Tijdens Elf Elf wordt op het Willemsplein de nieuwe Prins van Kruikenstad bekend gemaakt. Tussen 18.00 uur en 23.00 uur wordt de raad van Elf gepresenteerd en zijn er optredens van onder andere Kaaj Kaaf, CVC De Snuupkes Kruikenstad & Bekèk ’t is.

Voor €3,50 koop je het Stadsembleem als toegangsbewijs, voor €7,50 koop je een Kruikenslabber waarmee je  recht hebt op een carnavalesk 2-gangen menu. Kun je er 6 november niet bij zijn? Dan kun je bij Elf Elf ook nog een Kwèèker Kalender kopen.

De Kwèèker Kalender

De Kwèèker Kalender telt op ludieke wijze af van de Elfde van de Elfde tot aan de eerste dag van carnaval. Met de Tilburgse leuzen, ingezonden door Kruiken, wordt het aftellen het leukste tijdverdrijf tot aan carnaval.

De scheurkalenders kosten €4,99 per stuk en zijn vooraf te bestellen. Er zijn dit jaar 2000 Kwèèker Kalenders beschikbaar, dus wil je zeker zijn van een exemplaar, bestel dan alvast je exemplaar.

Afhaaladres: Tilburg.com, IJzerstraat 23a (aan het Pieter Vreedeplein, boven de SNS Bank)