Carnavalsstichting Tilburg optimistisch over aankomend carnavalsjaar en presenteert ontwerp embleem

nieuw ontwerp embleem carnaval

De Carnavalsstichting Tilburg is optimistisch over het aankomende carnavalsjaar met het motto “Ik zie oe wir war?!”. Vandaag presenteert de stichting het winnende ontwerp voor het nieuwe stadsembleem en verwelkomt het een nieuw bestuurslid.

De Carnavalsstichting kijkt terug op een moeilijk jaar zonder openbaar carnaval. Maar nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn, ziet de toekomst er positief uit. “We hopen dat we op Elf-Elf weer massaal naar de bekendmaking van de nieuwe prins kunnen kijken en carnaval 2022 één groot feest wordt,” zegt Patrick Dewez – voorzitter van Carnavalsstichting Tilburg – hierover.

Samen pluggen we carnaval 2022 opnieuw in

Het winnende ontwerp van het stadembleem komt van vier vrienden van C.V. de Raddraoiers: Odi Schepers, Maurits Godthelp, Madieke van de Pas & Lukas Brus. “Afgelopen jaar werd de stekker abrupt uit het carnaval in Kruikenstad getrokken. Na een jaar zonder feesten en gezelligheid, zijn we helemaal opgeladen en klaar om weer connectie met elkaar te maken. Samen pluggen we carnaval 2022 opnieuw in! Ik zie oe wir war?!” aldus de vier vrienden.

Wijziging bestuur

Het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg blijft grotendeels hetzelfde. Alle zittende bestuursleden blijven aan boord. Toine Bastings zal dit jaar als nieuw bestuurslid toetreden. Bastings is geen vreemde binnen de carnavalswereld. Hij is al geruime tijd collegelid namens de commissie Fondsenwerving en speelde jarenlang in carnavalsorkest Virus.

Het nieuwe bestuur is als volgt samengesteld:

  • Patrick Dewez: voorzitter
  • Marleen de Ridder: secretaris
  • Stijn de Wolf: penningmeester
  • Sven Mommers: bestuurslid
  • Marcel van den Hoven: bestuurslid
  • Robbie van den Broek: bestuurslid
  • Toine Bastings: bestuurslid