logo

Carnavalsvakantie bij Ontdekstation013: maak je eigen podcast of film!

Yes, de carnavalsvakantie staat voor de deur. Nog geen plannen? Breng eens een bezoekje aan Ontdekstation013! Daar is namelijk van alles te doen en te beleven. Met je carnavalspak aan, kun je allerlei verschillende activiteiten doen. Wij vertellen je hieronder alles!

Tijdens de carnavalsvakantie bij Ontdekstation013 is er van alles te doen voor kinderen van vier tot veertien jaar. Na een korte rondleiding mag jij zelf kiezen wat je gaat doen. Ga jij knutselen of acteren? Bouwen of programmeren? Wat je ook doet, de enthousiaste workshopbegeleiders maken van elke activiteit een feestje!

Activiteiten

Er zijn heel veel activiteiten bij Ontdekstation013. De creatieveling kan met zijn of haar handen aan de slag om de mooiste kunstwerken te maken. Ben jij een echte entertainer? Dan kun jij de hoofdrol spelen in je zelf verzonnen film of maak je een podcast met al je vrienden in de studio. Toch liever zin om ‘gewoon’ te spelen? Ga aan de slag met bijvoorbeeld K’nex, blokken, Kapla, maak een knikkerbaan of maak de langste kogelbaan.

Carnavalsvakantie

Tijdens de carnavalsvakantie is Ontdekstation013 geopend van 22 t/m 26 februari van 13:00 tot 17:00.

Tickets en info

Er zit geen vaste starttijd aan het programma. Je kunt dus beginnen wanneer het jou uitkomt!

  • Tickets bestel je hier online of koop je aan de deur
  • Kinderticket: €9,00
  • Volwassenticket: €2,50

Meer informatie

Je vindt Ontdekstation013 aan de Burgemeester Broxlaan 20. Meer informatie? Check de site van Ontdekstation013.