Carnavalswinkel van der Kruijs geopend in de Tilburgse binnenstad

Wil jij winkelen in de binnenstad combineren met het inslaan van leuke carnavalsspullen? Dan hebben wij een tip voor je! Carnavalswinkel van der Kruijs is namelijk geopend in het centrum. En wel op de plek naast MediaMarkt onder het Pieter Vreedeplein. De exacte locatie is Pieter Vreedeplein 163. Dit is het pand waar voorheen kledingwinkel KIK was gevestigd. Die zijn al een tijdje vertrokken uit de stad. Met de komst van Van der Kruijs heeft dit pand in ieder geval een tijdelijke invulling voor de komende maand. Lees snel verder. 

In de winkel kun je terecht voor carnavalsoutfits, kielen, accessoires, emblemen en veel meer. Ook hebben ze er pruiken, spuitbussen en officiële producten van de Carnavalsstichting Tilburg. Tijdens het shoppen klinkt de carnavalsmuziek uit de speakers dus kom je alvast helemaal in de sfeer.

Carnavalsshoppen in de binnenstad

Carnavalsshoppen in de binnenstad

Overigens zijn er in Tilburg veel meer leuke winkels om te bezoeken als je op zoek bent naar carnavalsspullen. Zo is Petra Used & Vintage Clothing omgetoverd tot pop-up carnavalsshop. Je vindt ze aan de Schouwburgpromenade. Na Carnaval vertrekt de winkel uit de binnenstad om hun toekomstplannen te kunnen realiseren. Over die plannen lees je meer in dit artikel. 

Maar dat is nog niet alles. Zo kun je bij Ollie’s in de Tuinstraat terecht voor leuke spullen en emblemen, hebben ze bij 013Emblemen in de Piusstraat ook een ruim assortiment en staan winkels als SoLow en Sengers ook bekend als fijne winkels om carnavalsinkopen te doen in de binnenstad.

Uiteraard verkopen wij als Tilburg.com zijnde ook weer toffe emblemen! Check snel onze nieuwe Kwèèker strijkemblemen in onze webshop en bestel ze. Dan maak jij helemaal de blits tijdens carnaval.