Carnavalswinkels in Tilburg: hier koop jij een schier pèkske

Carnaval komt steeds dichterbij en dat betekent dat we ons bezig gaan houden met wat we aantrekken tijdens carnaval 2016. Want dè pekske van vorig jaar, dat kan echt niet meer. Wil je weten waar je een outfit kunt kopen? Bekijk dan hier het overzicht van carnavalswinkels in en rondom Tilburg. Succes met kiezen!

Feestwinkel Van Hommel

Feestwinkel Van Hommel heeft zowel een webshop als een fysieke winkel. Bij besteding van minimaal €15,- zijn bezorgingen in de regio Tilburg en Boxtel gratis. Liever langskomen in de fysieke winkel? Dat kan aan de Bisschop Zwijsenstraat 100A.

Verkleedklerenonline.nl

Wanneer je bij Verkleedklerenonline.nl voor 21:30 uur je bestelling plaatst heb je het de volgende dag al in huis. Met een gigantisch assortiment heeft Verkleedklerenonline.nl voor ieder wat wils in het assortiment. Liever de winkel bezoeken? Ze zijn gevestigd in een schitterend pand aan de Stationstraat 29.

Carnavalsoutfit.nl

Bij Carnavalsoutfit.nl kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan carnavalskleding. Van pakken tot aan accessoires en ruim 20.000 producten.

Koopjeshal Tilburg

De Koopjeshal is zeven dagen per week geopend en is de grootste carnavalsspecialist in de regio. Met een winkel van ruim 750 m2 kun je gegarandeerd een mooi pak vinden. De winkel ligt aan de Bosscheweg 314. Ze hebben voorafgaand aan carnaval ook verschillende koopavonden.

De Greef

Bij De Greef krijg je 11% korting op je bestelling als je de kortingscode ‘Confettiweken’ gebruikt. Ook hebben ze een stickeractie waar je tot 55% korting mee kunt krijgen in de winkel aan de Bernard Loderstraat 35-37.

Sengers

Sengers heeft in Tilburg vestigingen op het Wagnerplein, de Westermarkt en in de Heuvelstraat. Sengers zelf geeft aan dat een carnavalscollectie met de laagste prijs in de regio hebben.

De Feestspecialist

De Feestspecialist aan de Schouwburgpromenade hanteert rondom carnaval soepele openingstijden en heeft een mooie collectie in de zaak.

Listex snuffelhal

Bij Listex aan de Artemisstraat 1 in Tilburg-West kun je terecht voor tweedehands carnavalskleding. Zoals je van de Listex gewend bent, reken je per kilo af.

So Low

Bij So Low aan de Heuvelstraat 101 hebben ze ook een uitgebreide carnavalscollectie. Voor scherpe prijsjes mag je de So Low niet overslaan.

Feestwinkel Oisterwijk

In Oisterwijk kun je bij Feestwinkel Oisterwijk terecht voor een uitgebreide collectie aan carnavalskostuums. De Feestwinkel is gevestigd aan de Burgemeester Verwielstraat 5A.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!