Nieuws

carpaccio club tilburg
Let op! Dit artikel is al 279 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Carpaccio Club Tilburg opent op de Korte Heuvel: verschillende carpaccio’s, Big Green Egg gerechten en meer

Liefhebbers van carpaccio hebben geluk en zijn binnenkort op de Korte Heuvel te vinden. Daar opent namelijk Carpaccio Club Tilburg. De formule heeft al een vestiging in Breda en opent nu dus ook haar deuren in Tilburg. 

Daarmee vervangt Carpaccio Club Tilburg de Ribs Factory aan de Korte Heuvel. De Ribs Factory had afgelopen zomer te maken met een fikse brand. Afgelopen maanden is het pand opgeknapt en binnenkort opent hier dus een gloednieuw carpaccio-concept.

Verschillende varianten carpaccio

Wat je allemaal voor carpaccio’s op de kaart kan vinden? Uiteraard een traditionele met parmezaan, pijnboonpitten, rucola en een lekker sausje. Maar daarnaast hebben ze ook een Oosterse carpaccio (met wasabi crème, sojadressing en veel meer) en een buikspek variant met hoisin op de kaart staan. Voor de visliefhebbers hebben ze ook verschillende soorten carpaccio. Denk aan een zalm carpaccio en variant met tonijn, mango, balsamico en veel meer. Uiteraard hebben ze ook diverse soorten vegetarische carpaccio’s. Zoals een carpaccio van gele & rode biet bijvoorbeeld.

De carpaccio’s zijn los te bestellen, maar ook op een broodje of door een maaltijdsalade. Maar Carpaccio Club Tilburg staat niet alleen in het teken van carpaccio’s. Ze hebben namelijk ook verschillende plateaus om te delen en hoofdgerechten van de Big Green Egg. Denk aan een lekkere entrecote met courgette carpaccio, bloemkool steak en veel meer.

Oftewel: de Carpaccio Club is een concept waar voor ieder wat wils op de menukaart staat. Of je nu vegetarisch of een vlees- en/of visliefhebber bent.

Meer informatie

Carpaccio Club Tilburg is een concept waar je straks – als alle coronamaatregelen het toelaten – de hele dag terecht kan voor heerlijk eten, lekkere cocktails, een biertje of lekker wijntje. Oftewel: Tilburg is straks een hippe foodbar rijker. Wil je meer weten over het concept van de Carpaccio Club? Volg ze dan even op Facebook.