Jeremy uit Tilburg finalist Cartoon Network Vlog It 2017

Cartoon Network Vlog It

Voor Cartoon Network Vlog It is Cartoon Network samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes op zoek gegaan naar jong vlogging talent. De winnaar krijgt coaching en promotionele ondersteuning van Cartoon Network en mag zich de officiële vlogger van de zender noemen. De finale heeft een Tilburgs tintje, want de 12-jarige Jeremy Pieters is gekozen als één van de drie finalisten!

Afbeelding: screenshot uit de video 1# Maken: Eetbaar slijm maken van Jeremy

Cartoon Network Vlog It

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kon meedoen aan de wedstrijd. Tijdens de selectieronde moesten de deelnemers gedurende vier weken iedere week een nieuwe vlog-uitdaging voltooien. De ingestuurde video’s werden vervolgens beoordeeld op originaliteit. Alle deelnemers die minimaal twee opdrachten voltooiden, maakten kans op een plaats in de finale.

De finale

De 12-jarige Jeremy Pieters uit Tilburg is één van de gelukkige finalisten die mee mag doen met de masterclass om kans te maken op de titel ‘Winnaar Cartoon Network Vlog It 2017’. Hij, en de andere finalisten, worden bijgestaan door YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes om ware YouTubesterren te worden.

In de laatste ronden moeten de finalisten een vlog maken over de masterclass. Deze mag over van alles gaan: sport, films, televisie, games, speelgoed en ga zo maar door. De vlogs zullen te zien zijn op de website en het YouTube-kanaal van Cartoon Network, waarna de jury de uiteindelijke winnaar aanwijst.

De winnaar

Jeremy Pieters en de andere twee finalisten doen het allemaal niet voor niets: de winnaar wordt de officiële vlogger van Cartoon Network en zal via alle platformen van de zender gepromoot worden. Hij of zij krijgt als eerste toegang tot nieuwe Cartoon Network series, online games, apps en producten, en ontvangt een jaar lang exclusieve uitnodigingen voor evenementen van Cartoon Network.

De finalisten krijgen ook allemaal een waanzinnig prijzenpakket, mede mogelijk gemaakt door Nintendo, Warner Bros. Interactive (Cars 3), Avonturenpark Hellendoorn, Identity Games en Stoer!. Maandblad Stoer! is ook mediapartner van de wedstrijd.

 

Benieuwd geworden naar de vlogs van Jeremy? Bekijk dan deze

https://www.youtube.com/watch?v=hyHfYUXiB1c&t=8s