Castbezoek Minions bij Pathé Tilburg

minions

Aankomend weekend, 27 en 28 juni, wordt Pathé Tilburg overgenomen door de Minions! Dit allemaal in het teken van de voorpremières van de nieuwe Minions film die officieel pas 1 juli in première zal gaan. De gele poppetjes verworven ongekende populariteit door de bioscoophits Despicable Me (Verschrikkelijke ikke) en Despicable Me 2 en worden nu beloond met hun eigen bioscoopfilm.

Kinderactiviteiten

Op zaterdag 27 juni om 13:00 uur komen de Minions persoonlijk langs in Pathé Tilburg voor de bezoekers van deze film! Er worden nog tal van extra activiteiten georganiseerd om er een heel gaaf Minions weekend van te maken; kinderen kunnen hun eigen Minions knutselen, op de foto met grote Minion-namen als Stuart, Kevin & Bob en er worden toffe Minions prijzen weggegeven. Verder kunnen alle kinderen die dit weekend de film komen bezoeken rekenen op een ontvangst op een speciale gele loper en kunnen ze geschminkt worden als Minion en vele andere filmfiguren. Ook worden er speciale goodies van de film uitgereikt en zal er gestart worden met de verkoop van verscheidene Limited Edition Minions-snoepjes.

Filmprogramma

De volwassen Minions-fans worden niet vergeten: in het begin van de avond wordt de film zelfs vertoond in IMAX 3D. Dit zal uiteraard zijn in de originele Engelstalige versie. De Minions film gaat in maar liefst 4 versies draaien bij Pathé Tilburg: IMAX 3D, Original 3D, Nederlandstalig 3D en Nederlandstalig 2D.