Castingmiddag TypischTilburg Modellenwedstrijd succes!

De eerste foto's zijn geschoten! Ben jij van mening dat jij goed zou staan op de nieuwe kalender van TypischTilburg? Schrijf je dan vanaf 3 maart!

Zondag 26 februari heeft in de Tilburgse Emmapassage de castingmiddag voor de TypischTilburg Modellenwedstrijd plaatsgevonden. Uiteindelijk zullen er 12 winnaars uit de bus komen die als model figureren op de TypischTilburg kalender 2013: een unieke jaarkalender die Tilburg van zijn mooiste kant laat zien. Dit jaar zal de kalender in het teken staan van Sport & Cultuur.

Afgelopen weekend zijn potentiële modellen die kans maken gecast. Er bleek veel animo te zijn; er zijn maar liefst 86 modellen ingeschreven met dit jaar veel diversiteit onder de deelnemers: Jong en oud, multicultureel, en veel verschillende stijlen. Het is nu aan het Tilburgse publiek om de beste 40 modellen te selecteren via de website.

Vrijdag 3 maart gaat de online modellenwedstrijd van start op www.typischtilburg.nl. Mocht je de castingmiddag gemist hebben, dan kan je vanaf deze datum dus je eigen foto's uploaden en mee strijden om de meeste stemmen. Tijdens het Hap Stap Festival worden uiteindelijk twaalf modellen gekozen voor de TypischTilburg kalender 2013.

Ben jij van mening dat jij goed zou staan op de nieuwe kalender van TypischTilburg? Schrijf je dan vanaf 3 maart!

Om de foto's van de castingmiddag te bekijken, klik hier

Hieronder een videoverslag van 013webTV

Videoverslag Castingmiddag TypischTilburg door 013webTV