Cees van Oirschot 50 jaar in dienst bij de Diamant-groep

cees van oirschot

De Diamant-groep start 2018 met een bijzonder jubileum! Op 15 januari is Cees van Oirschot namelijk precies 50 jaar in dienst. Een bijzondere gebeurtenis en een goede reden om Cees extra in het zonnetje te zetten!

Cees vertelt: “Ik ben in 1968 begonnen bij Diamant-groep Productie. Ik heb in die 50 jaar diverse werkplekken gehad, maar mijn favoriete werkplek was op de afdeling waar zonnehemels werden gemaakt. Ik heb zelfs mijn vrouw, Jannie Polstelmans, ontmoet op deze afdeling. De eerste keer dat ik haar zag, kreeg Jannie een rondleiding op de afdeling. Ik heb toen bij mijn leidinggevende aangegeven: “Met haar ga ik trouwen.” Mijn leidinggevende verklaarde mij voor gek, maar 6 jaar later zijn we getrouwd. En dat zijn we nog steeds, inmiddels al 25 jaar. Na de zonnehemels heb ik op diverse werkplekken via de Diamant-groep gewerkt en sinds 2009 ben ik weer aan het werk bij Productie. Ik doe hier voornamelijk inpakwerkzaamheden. Ik ben blij dat ik nog aan het werk ben, je hebt dan toch het gevoel dat je meetelt.”

Feestmiddag

Zo’n bijzonder jubileum moet gevierd worden. Cees wordt op 15 januari thuis opgehaald en om 14.00 uur komt hij aan bij Diamant-groep Productie. Hier wordt hij verwelkomd door zijn directe collega’s die in een erehaag vormen. Samen met zijn collega’s en familie gaat Cees genieten van een echte feestmiddag onder het genot van een drankje, poffertjes, suikerspinnen, popcorn, ijs en vrolijke muziek. Zelfs Wethouder Rolph Dols van de gemeente Gilze en Rijen komt speciaal voor Cees langs. We hopen dat het voor Cees een dag wordt om nooit te vergeten!

De Diamant-groep

De Diamant-groep is het leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de gemeenten Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam. Ze biedt begeleiding, werk- en ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor kansen op de arbeidsmarkt toenemen. Ruim 2.200 mensen werken bij of via de Diamant-groep op basis van beschut werken, detachering in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) of de Participatiewet.