Centen op na carnaval? Dit zijn de leukste bijbanen in Tilburg!

bijbanen in Tilburg

Carnaval is voorbij, maar wat waren het vijf prachtige dagen vol met muziek, dansende mensen en heel veel drankjes. Super leuk natuurlijk, maar niet voor de portemonnee… Mocht je daarom op zoek zijn naar een fijne bijbaan in Tilburg, lees dan snel verder!

Horeca

Event Center Beekse Bergen zoekt horecamedewerker

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw? En ben je flexibel inzetbaar? Bij het Event Center van Beekse Bergen zoeken ze een horecamedewerker. Het Event Center kan indoor 1000 gasten huisvesten en outdoor is er plaats voor maar liefst 100.000 bezoekers voor de meest spectaculaire events! Door de verschillende events, is geen dag hetzelfde. Benieuwd hoe je kunt solliciteren? Kijk even hier.

Verder:

Schoonmaak/housekeeping

Mercure Hotel Tilburg zoekt medewerker housekeeping

Op zoek naar een flexibele bijbaan voor een of twee dagen in de week? Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum zijn ze op zoek naar een medewerker housekeeping. Je taken bestaan onder andere uit het opmaken van bedden, schoonmaken van het meubilair, stofzuigen en aanvullen van handdoeken. Solliciteren? Dat kan via deze link.

Verder:

Retail

Wilkin Sports zoekt oproepkracht

Ben jij sportief ingesteld? En ben je bereid om kennis op te bouwen zodat je de klant op de juiste manier kunt adviseren? Bij Wilkin Sports zijn ze per direct op zoek naar een oproepkracht om de winkel in drukke tijden te ondersteunen. Benieuwd waar je aan moet voldoen en wat je voornaamste taken zullen zijn? Bekijk dan hier de vacature.

Verder:

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: