CEO vanHaren schoenen nieuw lid raad van advies BANK15

BANK15

BANK15 heeft met ingang van 1 juli 2016 Joost van Disseldorp benoemt als nieuw lid Raad van Advies van BANK15. Van Disseldorp is CEO bij vanHaren Schoenen BV. Zijn specifieke expertise omvat in de volle breedte de wereld van de hedendaagse retail. Zijn deskundigheid wordt hoog gewaardeerd door verscheidene experts in de retail.

Van Disseldorp

Van Disseldorp heeft van vanHaren Schoenen de succesvolste schoenen retailer in Nederland gemaakt en is – naar eigen zeggen – nog lang niet klaar met zijn missie. De Raad van Advies van BANK15 speelt een belangrijke rol bij het continueren van de visie, ontwikkeling van mogelijkheden en realisatie van de groeistrategie. Van Disseldorp brengt met zijn ervaring en netwerk versterking op de strategische visie van BANK15.

Jerry Opier: ‘BANK15 beschouwt de realisatie van de Raad van Advies als een belangrijke stap. De kennis die Joost mee brengt is van onschatbare waarde. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’

Over BANK15

BANK15 is een nieuw concept en biedt voor merken, ondernemers, creatieven en talenten uit alle hoeken de mogelijkheid om te ontwikkelen, te onderzoeken en een experience te creëren. Het innoveren in nieuwe vormen van talent, creativiteit en ondernemerschap en het delen van kennis als een vorm van educatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vertaald naar de term ‘social creative business’.

Van Disseldorp: ‘Heel inspirerend om mee te denken met dit innovatief concept in deze snel veranderende wereld. Merken krijgen toegang tot het gebouw, de technologie, het publiek en de gebruikers. Om nieuwe diensten, producten, concepten, boodschappen en formules real-time en real-life te testen, toetsen en uit te proberen. Dit betekent sneller schakelen, sneller werkende ideeën uitrollen en missers elimineren voor ze impact op de directe bedrijfsvoering hebben.’

BANK15 gelooft in de kracht van samen. Een concept waarbij maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd wordt met commercie. Op deze manier kunnen we innoveren en kansen bieden voor verschillende groepen mensen. Niet iedereen heeft dezelfde kansen en mogelijkheden, maar door verbinding te leggen creëert BANK15 een nieuw platform.