Chalet Fontaine past leeftijdsgrens aan naar 16 jaar tijdens Oud en Nieuwjaarsfeest

Chalet Fontaine uit Kaatsheuvel heeft naar veel teleurstellende reacties onder de jongeren besloten de leeftijdsgrens betreffende het nieuwjaarsfeest aan te passen naar 16 jaar en ouder.

Om 22.00 gaan de deuren open, DJ Matsoe Matsoe zorgt voor een knallend uiteinde van 2013. Dit is slechts het begin! Naast DJ Matsoe Matsoe komen DJ Eno-C, DJ Tish en de award winnende DJ Bart naar Kaatsheuvel, om een spectaculair optreden te geven.

Tot 06.00 gaan we door, om ervoor te zorgen dat 2014 goed wordt ingeluid! Nog een tipje van de sluier tussen 22.00 en 00.00 is er gratis champagne!

Met oog op de verlaagde leeftijdsgrens naar 16 jaar en ouder, zal er uiteraard toegezien worden op het alcoholgebruik. Deze verlaagde leeftijdsgrens zal tevens doorgevoerd worden tijdens Carnaval.

Het gehele programma is te zien op www.chaletfontaine.nl en op de Facebook pagina van Chalet Fontaine.  Kaartverkoop gestart bij  Chalet Fontaine en bij het landelijke verkoop punt www.ticketpoint.nl prijs 15 euro per ticket.