Cheaque opent na Oisterwijk ook winkel in Tilburgse binnenstad

cheaque store

Cheaque, het label bekend van onder meer de teksten “Paire de loule” en “Ou le wappeur”, opent deze maand haar tweede fysieke winkel in Tilburg. Het bedrijf dat dit jaar onder andere de merchandise voor de Groots met een Zachte G-reeks van Guus Meeuwis ontwikkelde en finalist is in de strijd om de Junior BOV-Trofee, heeft grootse plannen met de nieuwe winkel.

“We zien deze nieuwe winkel als een verlengstuk van onze online webshop,” vertelt eigenaar Nick van Mourik. “Cheaque is meer dan alleen een T-shirt en een sweater. Wij willen met ieder product of concept dat we uitbrengen bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht bezorgen. We doen dat op t-shirts en sweaters, maar ook op producten zoals een toilettas met daarop BEAUTY KEES of een eigen biermerk genaamd HOPPAKEE. Daarnaast zijn we bezig om nieuwe ontwikkelingen rondom Virtual Reality ook in de winkel toe te gaan passen. Een van de toepassingen die voor extra beleving zal gaan zorgen. Met de nieuwe winkel in Tilburg kunnen we nog meer van dit soort producten en concepten aan onze klanten laten zien.”

Via de nieuwe winkel is het voor klanten ook mogelijk om producten die online besteld zijn daar gratis op te halen en te retourneren.

Ook “Confettiservice” en “Nooit Meer Single Garantie” in de winkel

Online zijn ze al verkrijgbaar, maar nu dus ook in de fysieke Cheaque winkel. Confettiservice: je ontvangt confetti bij je order én krijgt daarmee korting. Gewoon omdat ze het bij Cheaque leuk vinden je order vol confetti te gooien.

Nooit Meer Single Garantie: bij alle sokken die je bij Cheaque koopt, ontvang je de “Nooit Meer Single Garantie”. Dus ben je een sok kwijt? Claim dan gratis, snel en eenvoudig je nieuwe. Want wat Cheaque betreft is geen één sok meer single!

Meer dan 120  verkooppunten

Inmiddels zijn de producten van Cheaque al bij meer dan 120 winkels in Nederland verkrijgbaar, maar toch heeft Cheaque nu de tweede eigen fysieke winkel geopend. De eerste winkel is afgelopen september geopend en zit gevestigd aan Dorpsstraat 16 in Oisterwijk. Nick van Mourik: “We werken ontzettend nauw en goed samen met onze huidige retailers verspreid over heel Nederland. We willen met onze eigen winkels nog meer feedback en ervaringen verzamelen zodat we uiteindelijk ook onze retailers nog beter kunnen bedienen.”

De Cheaque store vind je aan het Stadhuisplein 326A in Tilburg.