Check hier de leukste Tilburgse cadeautips voor Vaderdag!

vaderdag

Vaderdag staat voor de deur! Tijd om je vader in het zonnetje te zetten. Op zoek naar Tilburgse cadeau-inspiratie? Wij helpen je een handje. Lees snel verder. 

De leukste Tilburgse Vaderdagtips

Cadeaupakketten van delicatessenwinkel Mercado Emma

In de Tilburgse Heuvelstraat vind je Mercado Emma. Dit is een prachtige delicatessenwinkel waar je de allerlekkerste producten kunt kopen. Van kazen tot verse vleeswaren, van speciaalbieren tot heerlijke wijnen en veel meer. Speciaal voor Vaderdag hebben ze verschillende cadeaupakketten samengesteld.  Daarnaast is de winkel sowieso je bezoek meer dan waard! Je kunt er op ontdekkingstocht naar de mooiste producten en proeven van al het lekkers!

Vaderdag Golfgame bij Prise d’Eau

Bij Prise d’Eau organiseren ze speciaal voor Vaderdag een leuke golfgame. Om 14:00 uur word je ontvangen met een glaasje Schrobbelèr en krijg je uitleg. Vervolgens kun je samen met je vader de strijd aan gaan. Uiteraard is er een hapje en een drankje inbegrepen. De prijsuitreiking is om 15:30 uur. Kosten voor dit arrangement zijn €17,50 per persoon.

Spareribs en een speciaalbiertje bij Gastrobar RIX

Gastrobar RIX serveert tijdens Vaderdag speciaal voor alle papa’s hun befaamde SpareRIX met een speciaalbiertje op het terras. Je geniet hiervan voor €22,50.

Leuke cadeaus bij Peerke Meubels

Van stoere vintage meubels tot colbertjes, stijlvolle schoenen tot borrelglazen en van schilderijen tot andere toffe vintage producten. Je vindt het bij Peerke Meubels aan de Korvelseweg. Ook is het mogelijk om je cadeau online te bestellen.

Altijd goed: lekkere biertjes!

Wat altijd goed is: een lekker bierpakketje. Verwen je vader met lokale biertjes van bijvoorbeeld Stadsbrouwerij013 of KraftBier. Of ga langs een van de verschillende speciaalbierwinkels in Tilburg. Denk aan Mitra Berrie Peek, T-DRINKS of de Bierbrigadier.

Mixed ribs bij Ribsfactory Tilburg

Ga jij lekker genieten van spareribs bij Ribsfactory aan de Korte Heuvel? Ze hebben een speciale actie! Je kunt namelijk samen met je vader genieten van Mixed Ribs voor €29,50 in plaats van 39,50. Reserveer als je zeker wilt zijn van een plekje.

Naar de bios!

‘Filmpke pakken met hullie pa?’ Altijd een goed idee. Bij Pathé draaien verschillende films die tof zijn om te bezoeken met je vader. Denk aan Top Gun, Memory en vele andere films.

Toffe acties bij GroenRijk

GroenRijk Tilburg heeft speciale acties voor de vaders. Benieuwd wat allemaal?

Meer leuke tips

  • Een likeur van Pulcinos: hun limoncello, arancello en yuzu likeur zijn namelijk onlangs in de prijzen gevallen.
  • Cadeaubon van Villa Vredelust! Je kunt hier overigens met het warme weer ook heerlijk in de schaduw genieten van een lunch, diner of borrel.
  • Leuk evenement op Stappegoor: in het gebied presenteren verschillende ondernemers zich. Ook is het bij het ijssportcentrum, Tilburg Trappers, SportCity en vele andere plekken veel te doen.
  • Tot rust komen aan de Piushaven: Eethuis Twintig is een plek waar je lekker kunt ontsnappen aan de ‘Vaderdag-hectiek’.
  • Spoorpark Live: in het Spoorpark staat een tweedaags festival op het programma. Er zijn nog kaarten!
  • Doloris Meta Maze: is je vader nog niet door het surrealistische doolhof geweest? Doe het hem cadeau! Gezellig met een afsluitend drankje op de rooftopbar.
  • IJsje eten bij Intermezzo!
  • Vaderdag bij Arbie’s Beachhouse: heerlijke mannenbarbecue!

Meer tips

Wil je lekker met je vader op stap? Check dan vooral onze uit-agenda voor de leukste uittips!